NOUS CAPÍTOLS

Les claus de la segona temporada d''Élite', que arriba avui a Netflix

La plataforma estrena aquest divendres els nous episodis de la ficció espanyola, que estaran marcats per un desafortunat succés després de la mort de la Marina

elite

elite

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Netflix estrena a nivell mundial aquest divendres, 6 de setembre, els nous episodis d’‘Élite’Després de la mort de laMarina (María Pedraza), un altre desafortunat succés, junt amb els secrets i les mentides dels seus protagonistes, marcaran les trames de la segona temporada l’exitosa ficció espanyola. La sèrie produïda per Zeta Audiovisual mantindrà el suspens amb la desaparició d’un dels personatges principals

ElGuzmán es veurà molt afectat per la pèrdua de la seva germana. El personatge a qui dona vida Miguel Bernardeau viurà un moment molt delicat amb la seva família arruïnada, el dol per la pèrdua de la Marina i un important dilema: seguir amb laLucrecia o deixar-la i començar una relació amb laNadia. A més, posarà al centre de la dianaNano (Jaime Lorente), que continuarà a la presó malgrat no ser el responsable de la mort de la jove. El seu germà Samu, per la seva banda, seguirà a la recerca de la veritat i també serà un dels objectius del Guzmán. 

Jorge López, entre els nous fitxatges

Lucrecia (Danna Paola) també viurà un important canvi en els nous capítols d’‘Élite’. La lluita per la popularitat i la seva relació amb Guzmán passaran a un segon pla després de l’arribada del Valerio, el seu germà, en un moment en què mostrarà molta vulnerabilitat. Jorge López interpreta aquest personatge amb qui mantindrà una relació molt poc familiar. «El seu aterratge el canviarà tot», ha assegurat Danna Paola. Georgina Amorós i Claudia Salas completen els fitxatges de la segona temporada de la sèrie. 

El Polo, perseguit per la culpa

Notícies relacionades

D’altra banda, la vida del Polo canviarà radicalment després de la mort de Marina. Després de matar-la, el personatge interpretat per Álvaro Rico intentarà mantenir el control del seu dia a dia, però el sentiment de culpabilitat li jugarà males passades en els pròxims vuit capítols. Aquest mateix sentiment perseguirà elChristian (Miguel Herrán), que malgrat no estar relacionat amb l’homicidi, va decidir encobrir el Polo. Per la seva part, laCarla (Ester Expósito) actuarà com si no hagués passat res. 

La relació Omander, un dels fenòmens d’‘Élite’, experimentarà una evolució en les trames de la segona temporada. Després d’anar contra l’Omar (Omar Ayuso), Ander (Arón Piper) tindrà un important canvi i es cansarà que el seu noi no sigui valent per veure’s més d’un quart d’hora i d’amagat del seu pare.

Temes:

Netflix