A LES 22:40

La recerca de l'amor continua a Telecinco amb el nou de 'Me quedo contigo'

me-quedo-contigo

me-quedo-contigo

2
Es llegeix en minuts

El plató de 'Me quedo contigo' torna a encendre’s aquesta nit per rebre un nou grup de mares amb l’objectiu de trobar parella per a les seves filles. Les 20 solteres, situades en la denominada 'sala espia', contemplaran tot el que passi a l’estudi sense poder comunicar-se amb les seves progenitores.

La segona entrega de 'Me quedo contigo', adaptació del format internacional 'Take me out', intentarà repetir la bona acollida que va tenir en la seva estrena de la setmana passada. El programa presentat per Jesús Vázquez va liderar la nit amb un correcte 13,3% de quota de pantalla i 1.468.000 espectadors

Així és 'Me quedo contigo’'

Vint noies, acompanyades per les seves respectives mares, seran les protagonistes de cada edició del programa, tot i que hi participaran de diferent forma i des de diferents estades: mentre les mares ocuparan els 20 faristols situats al plató per valorar els candidats, les filles se situaran en una sala espia, des d’on podran contemplar tot el que passi al plató sense poder comunicar-se amb les seves progenitores.

Una vegada que estiguin situades als seus llocs, arribarà el torn del candidat, que descendirà fins al plató en un ascensor. Una vegada a l’escenari, es presentarà i comentarà a què es dedica i quines són les seves aficions. Aquesta informació es veurà complementada amb un vídeo en el qual destacarà diferents aspectes de la seva personalitat i, fins i tot si té alguna habilitat o talent especial, farà una petita demostració davant de les mares.

Notícies relacionades

Des del moment de l’aparició de cada candidat i al llarg de la seva presentació, les mares poden accionar el botó vermell del seu faristol per anunciar que no els interessa continuar coneixent-lo, descartant així qualsevol opció de cita amb les seves filles. Al final de la seva posada en escena, l’aspirant haurà d’elegir dues mares entre les que no hagin premut el botó vermell, i accediran per fi a conèixer les seves filles.

Serà en aquell instant quan hagi de prendre la gran decisió: amb qui d’elles desitja mantenir una primera cita tot sol. Aquesta trobada serà crucial ja que, una vegada transcorreguda la primera cita, la noia haurà de decidir si desitja iniciar a partir d’aquell moment una relació, i abandonar el programa junt amb la seva mare i la seva nova parella, o descarta seguir endavant amb el candidat i continua la seva recerca de l’amor a ‘Me quedo contigo’.

Temes:

Telecinco