'CAMEO' ESTEL·LAR

Netflix allibera les escenes eliminades de Neymar a 'La casa de papel'

La plataforma ha tornat a pujar els capítols 6 i 8 de la tercera temporada després d'arxivar-se la causa contra el futbolista per violació

neymar

neymar

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

'La casa de papel' continua fent parlar; ara, per la nova incorporació que se suma a l’equip de la sèrie. Els seguidors de la producció de Netflix podran veure des d’aquesta mateixa setmana els ‘cameos’ que va fer Neymar en el sisè i el vuitè capítol de la tercera temporada, que van ser eliminats a l’espera que es resolgués la seva acusació de violació.

Notícies relacionades

Al principi, Netflix va posar a disposició dels seus subscriptors els esmentats episodis sense incloure el metratge de Neymar, però un cop arxivada la causa per falta de proves, la plataforma ha decidit pujar de nou els dos capítols en què el futbolista brasiler interpreta un monjo anomenat João.

Després de conèixer-se la notícia, Neymar ha publicat un vídeo a les seves xarxes socials en què apareix amb una granota vermella i amb la careta de Dalí, el símbol de la banda de 'La casa de papel'. A més, mostra el seu entusiasme per haver pogut participar en la mediàtica ficció espanyola: "He pogut fer realitat el meu somni i ser part de la meva sèrie favorita. ¡Ara puc compartir el João amb tots vosaltres!".