A 'VEN A CENAR CONMIGO'

Francisco revela la seva anècdota amb Pablo Escobar: "Vaig anar a cantar a casa seva"

L'artista ha afirmat que va assistir a l'aniversari del famós narcotraficant un any després que convidés els Rolling Stones

francisco

francisco

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Francisco es va convertir aquest dimarts en l’amfitrió de la nova entrega de 'Ven a cenar conmigo' i va compartir una sorprenent anècdota a peticiód’Aless Gibaja, que volia escoltar "una cosa divertida i ‘cool’". Sense pensar-s’ho gaire, el cantant va recordar que en una ocasió va cantar a la casa de Pablo Escobar, el famós narcotraficant colombià que Rosa López va confondre amb "un polític". 

"Polític no, el narcotraficant", va respondre entre rialles Francisco abans de donar més detalls sobre aquest cridaner episodi en la seva carrera professional. "Em van contractar i el meu representant em va dir que ens en anàvem a Colòmbia, a la casa d’un senyor. L’any anterior havia contractat els Rolling Stones. Va pagar un milió d’euros perquè cantessin pel seu aniversari, estic parlant del 84", va assegurar l’exconcursant de 'Supervivientes'. 

Notícies relacionades

Segons el seu relat, l’any següent va ser el seu torn i el seu mànager li va explicar que li pagarien 1.000 dòlars cada vegada que cantés 'Latino', un dels seus grans èxits. "Ha sigut l’única vegada en la vida que m’han pagat per cantar bisos", va afirmar Francisco, que va deixar sense paraules els seus convidats. 

 Més enllà d’aquesta anècdota, un altre dels moments més destacats de la nit va ser l’emprenyament de Rosa López amb Francisco, ja que el menú que va preparar no tenia res de vegà. "No ha pensat gaire que no menjo animals", va afirmar l’artista abans que l’amfitrió li portés una mica d’enciam. "Si hagués fet una amanida de veritat amb les seves proteïnes, tofu... m’hauria fos del tot", va reconèixer Rosa, que va lamentar: "Ningú empatitza amb mi"

Temes:

Telecinco