NOUS CAPÍTOLS

'La casa de las flores 2' ja té data d'estrena a Netflix

La sèrie mexicana creada per Manolo Caro patirà la baixa d'un dels seus personatges protagonistes

casa-de-las-flores

casa-de-las-flores

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Fa uns dies, Netflix feia venir salivera als seguidors de 'La casa de las flores' amb el primer ‘teaser’ de la seva segona temporada. I ara, la plataforma per fi ha revelat la data en què s’estrenaran els nous episodis de la ficció mexicana: serà a partir del pròxim divendres 18 d’octubre quan estiguin disponibles al seu catàleg. 

Netflix ha realitzat l’anunci amb la publicació de la capçalera de la segona part de 'La casa de las flores'. En els títols de crèdit ja no apareix el nom de Verónica Castro, la reconeguda actriu que interpretava Virginia de la Mora. Tal com va confirmar el creador de la sèrie fa uns dies, Manolo Caro, la matriarca de la família protagonista, serà la baixa més important i no apareixerà als nous capítols

El desenllaç de Virginia de la Mora

Netflix i Manolo Caro no només han confirmat que Verónica Castro no participarà en la segona temporada, sinó que han revelat el tràgic final del seu personatge. A les xarxes socials, han despertat la curiositat per l’estrena de 'La casa de las flores' avançant la mort de Virginia de la Mora sota el ‘hashtag’ #QDEPVirginiadelaMora

A les xarxes socials, el mateix director ha decidit donar explicacions a la desaparició de la mare de Paulina de la Mora (Cecilia Suárez) i la resta de protagonistes: "Quan una actriu decideix no continuar en un projecte, jo tinc el compromís amb el públic de continuar endavant donant-li versemblança a aquesta baixa". "¡Això és tot!", conclou Caro. 

Sinopsi de la segona temporada

Després de la inesperada mort de la matriarca Virginia de La Mora, la família està caient a trossos. Paulina, que ara viu a Madrid amb María José i el seu fill Bruno, es veu obligada a tornar a Mèxic quan s’assabenta que el testament de la seva mare ha sigut impugnat.

Notícies relacionades

A la seva tornada, Paulina troba casa seva pitjor que mai: el seu pare Ernesto s’ha unit a una secta d’èxit pseudoespiritual; la seva germana Elena està vivint una crisi d’identitat a conseqüència de les seves últimes relacions amoroses; Julián ha trobat una nova i peculiar feina que només li portarà més problemes.

Sense deixar de banda la recerca de la seva anhelada venjança contra Diego, que es va escapar amb els diners de la família, Paulina sent la responsabilitat de rescatar els seus i recuperar 'La casa de las flores', però és incapaç de veure que el que realment està posant en perill és la llar que ha decidit tornar a crear junt amb María José.