DONA LA CARA PER SOFIA

'Sálvame' caça Maite Galdeano i ella llança un dard: "La veritat als jutjats, no en un xou"

Un equip del programa va localitzar la mare de Sofía Suescun per conèixer la seva opinió sobre l'aldarull de la seva filla i Kiko Jiménez amb la policia

maite-galdeano

maite-galdeano

1
Es llegeix en minuts

L’aldarull de Kiko Jiménez i Sofía SuescunSofía Suescun amb la policia s’ha convertit en el tema estrella de l’estiu al món del cor. Durant la tarda d’aquest dilluns, 'Sálvame' va tornar a tractar la delicada situació que travessen els dos coneguts personatges. A més, un equip del programa es va desplaçar fins a la llar de Maite Galdeano per conèixer la seva opinió sobre el polèmic episodi en què es va veure involucrada la seva filla. 

La mare de Sofia, que es trobava passejant els gossos, es va mostrar esquiva al principi però va acabar concedint unes declaracions a les càmeres de Telecinco. "L’únic que he de dir és que tots aquests valents que van a la televisió a inventar per guanyar quatre duros, tindran les conseqüències pertinents", va advertir Maite abans de llançar un dard: "Als jutjats es dictamina la veritat i no és un xou com ho és 'Sálvame'"

 

"Si arribo a saber que esteu per aquí me’n vaig pel garatge", va assegurar l’'elegida de déu', que va aprofitar per promocionar el seu pròxim desembarcament a Youtube amb un canal propi. Des de plató, Carlota Corredera va insistir perquè Maite parlés amb els col·laboradors i el reporter va acabar posant-li l’orellera. "No em pots fer això, que som amics", li va dir Kiko per intentar fer-li confessar més declaracions. 

Notícies relacionades

"Sempre m’agafeu aquí [...] sabeu que tinc gossos, baixeu i doneu la volta", es va queixar Maite mentre Kiko li demanava que no generalitzés perquè "hi ha gent que recolza Kiko i Sofia". "He vist moltes coses de mal sabor, va gent allà a dir el que li dona la gana, a explicar les coses a la seva manera. La justícia és la justícia i tot es veurà. Ja veuràs després la gent que ha rigut i que ha anat a parlar merdes", va assenyalar l’exconcursant de 'Gran Hermano'.

"Ho estic passant malament per l’espectacle i el circ que s’està creant", va afegir Maite durant la seva conversa amb Kiko abans que Carlota Corredera donés per finalitzada la connexió. 

Temes:

Sálvame