PER CULPA DE L'ALFOMBRA

La «impressionant» ensopegada de Carlos Sobera a 'First dates': «¡Quasi em mato!»

El presentador va estar a punt de caure a terra després d'una inesperada ensopegada

first-dates

first-dates

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Carlos Sobera s’ha convertit aquest dilluns en el protagonista inesperat de ‘First dates’, almenys durant uns minuts. La catifa del ‘hall’ del restaurant de l’amor va jugar una mala passada al presentador, que va ensopegar i va estar a punt de caure per a sorpresa dels cambrers i de les joves que s’havien de conèixer-se en el dating show.

Després de xerrar una estona amb Victoria, una de les solteres, Sobera es va acostar a la porta per recollirPaula. Després de saludar-se amb dos petons es van acostar a la barra del bar, moment en què el comunicador, sense pretendre-ho, va acaparar tota l’atenció amb l’espectacular i còmica ensopegada

Notícies relacionades

“Ui, ui, ui, ¡quasi em mato amb l’alfombra! ¿Heu vist això?”, va exclamar Sobera mentre les dues concursants reien. “Això és una presa falsa?", va fer broma Paula mentre Matías Roure, un dels cambrers del restaurant, li llançava una advertència al presentador en to bromista: “¡Que sigui l’última vegada que em fas aquest ensurt!”. 

“M’acabes de fer tenir un infart terrible”, assegurava Paula, que va qualificar l’ensopegada d’“impressionant”. “És impressionant l’àgil que soc, he fet un salt del tigre espectacular”, va fer broma el ‘maître’ de ‘First dates’.

Temes:

First dates