ENCREUAMENT DE MISSATGES

María Teresa Campos llança una pulla a 'Sálvame' i Mila Ximénez respon: «Ens hem de respectar»

L'expresentadora de Telecinco ha desmentit els rumors sobre el seu distanciament d'Edmundo Arrocet

mila-maria-teresa

mila-maria-teresa

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La relació entre la família Campos i ‘Sálvame’ torna a trontollar. Malgrat que fa uns dies Terelu es va mostrarmolt conciliadora amb els col·laboradorsMaría Teresa ha llançat un dard a l’espai de Telecinco arran dels comentaris abocats al plató sobre el seu suposat distanciamentd’Edmundo Arrocet, informació que ella mateixa s’ha encarregat de desmentir. 

“¿Voleu inventar-vos les coses o voleu la veritat?”, li va respondre María Teresa a un redactor del programa quan li va preguntar sobre rumors de crisi en la seva relació. En una conversa telefònica, la veterana comunicadora va assegurar que Edmundo ha estat un temps a Xile per atendre uns assumptes personals: “Ha tingut un munt de coses per fer. Com jo no soc ell, no ho haig d’explicar”. 

“A mi em fa riure perquè dic: ‘Que masclistes són’. En cap moment se’ls passa pel cap que sigui jo la que ha tocat el dos, que sigui jo la que ha tallat. Sempre és ell qui em deixa a mi [...] No pot inventar-se tothom el que vulgui, cada dia una cosa”, va lamentar María Teresa abans de llançar una pulla a ‘Sálvame’: “Nosaltres no hem fet res més que treballar. Cal respectar-ho, perquè tots som companys”

Mila Ximénez: “¡Ens respectarem tots!”

Notícies relacionades

Quan el redactor li va demanar a María Teresa que li traslladés a Terelu l’afecte que li té l’equip de ‘Sálvame’, la presentadora no va desaprofitar l’ocasió per deixar anar un altre dard. “A veure si es nota, perquè jo tinc dues filles”, va dir amb referència a la tensió entre Carmen Borrego i l’espai de La Fábrica de la Tele.

Després d’aquestes declaracions, Mila Ximénez va demanar el torn de paraula per respondre de manera taxativa a la comunicadora: “Mira que ho intento, però m’ho posa complicat. No sé si vas veure l’últim programa, en què li vam bastir ponts a Terelu. No obstant, la teva segona filla, continua tretze són tretze donant-li nates a aquest programa". “Què fem, ¿no contestar-li? ¡Ens hem de respectar tots!”, va exclamar la col·laboradora. 

Temes:

Sálvame