ERROR INESPERAT

Telecinco es cola a 'Boom': "¿Com posarem a Antena 3 una resposta d'allà?"

Els concursants van fallar al ser preguntats per la primera cadena que va emetre 'La ruleta de la fortuna' a Espanya

juanra-bonet

juanra-bonet

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Durant la tarda de dimecres, els espectadors de '¡Boom!'van ser testimonis de l’error colossal que van cometre uns concursants en l’última fase del programa. Quan tres dels integrants de l’equip 'Las arqueras de Babia' es jugaven el pot a la bomba final, Juanra Bonet va plantejar una pregunta relacionada amb el món televisiu la resposta del qual podia intuir-se, almenys a priori, amb facilitat.

“¿A quin canal de televisió es va emetre per primera vegada a Espanya 'La ruleta de la fortuna'?”, va preguntar Bonet fent referència al format que va néixer a Antena 3 el 1990 de la mà de Mayra Gómez Kemp i que el 2006 va tornar a la cadena amb Jorge Fernández al capdavant, rebatejat com 'La ruleta de la suerte’. Actualment, continua emetent-se amb gran èxit a la franja matinal. 

Notícies relacionades

No obstant, els aspirants van sorprendre a l’afirmar que Telecinco havia sigut el primer canal espanyol que va apostar pel concurs d’èxit internacional. Una resposta que, com era d’esperar, Juanra Bonet no va passar per alt després que finalitzés la prova.

"La ruleta de la fortuna" es va emetre per primera vegada a Espanya a Antena 3", va aclarir el presentador abans de fer broma amb l’enutjosa situació: "¿Com posarem aquí una resposta d’allà?". Tot i que Antena 3 va ser la primera en emetre 'La ruleta de la fortuna', es pot recordar que el format va passar en mans de Telecinco el 1993, on es va mantenir en emissió fins a 1997 amb presentadors com Jesús Vázquez, Goyo González, Fernando Esteso Carlos Lozano.