REAPAREIX A TELECINCO

Noelia López parla de la malaltia que pateix per estrès: «Pot portar problemes greus»

La guanyadora de 'Supermodelo' ha sigut entrevistada aquest diumenge per Sandra Barneda a 'Viva la vida'

noelia-lopez

noelia-lopez

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de proclamar-se guanyadora de la segona edició de ‘Supermodelo’ l’any 2007, Noelia López es va convertir en una de les models més reconegudes del panorama nacional. El cap de setmana passat va reaparèixer a Telecinco per concedir una entrevista a Sandra Barneda a ‘Viva la vida’, on va parlar de la seva malaltia per conscienciar els espectadors de la importància de gestionar l’estrès i l’ansietat. 

Fa uns dies, Noelia va revelar al seu canal de Mtmad que pateix hipotiroïdisme i va assegurar que, en el seu cas, està causat pel seu elevat ritme de vida. “L’estrès està present en moltes llars. Vaig gravar el vídeo per conscienciar d’un dels grans problemes d’aquest segle. De vegades hem de parar una mica i buscar solucions”, va explicar la model a ‘Viva la vida’.

Notícies relacionades

L’exconcursant de ‘Supermodelo’ va dir que havia descobert la relació entre el seu hipotiroïdisme i l’estrès després de sotmetre’s a una analítica: “El doctor em va preguntar si estava estressada. Li vaig dir que no estic estressada, sinó que visc estressada”. 

“Ens acostumem a viure amb l’estrès i cal buscar-li solució, perquè pot portar problemes greus amb el temps”, va afegir Noelia durant la seva conversa amb Sandra Barneda. A més, va explicar que en aquests moments l’està “controlant” perquè no vagi a més, utilitzant tècniques com el ioga i fins i tot “baixant el ritme” en el seu dia a dia