A LES 22:40

Una crisi de parella marcarà la nova entrega d''El contenedor' a Antena 3

el-contenedor

el-contenedor

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Antena 3 emet a partir de les 22:40 una nova entrega d’‘El contenedor’.En aquest programa, els habitants de les quatre cases passen l’equador de l’experiència. ¿Qui serà el primer a rescatar el seu telèfon mòbil? ¿Continuaran prioritzant el bé comú o es preocuparan més per satisfer les seves necessitats? 

La Lidia i en Dani continuen amb les seves habituals discussions. Mentre ella intenta superar el dia a dia, ell estarà més preocupat per la seva relació que per la falta d’objectes. S’acosta una data important per a en Dani, un esdeveniment solidari que ha d’acabar d’organitzar amb ajuda de la Lidia i d’una amiga. 

No obstant, la seva parella s’oblidarà totalment de la seva cita i quedarà amb les seves amigues per anar de compres. Després d’una sessió de maquillatge, la Lidia estarà impacient perquè en Dani vegi el resultat de la seva transformació. La reacció d’en Dani no serà l’esperada, la qual cosa els distanciarà encara més

A València, els amics no troben consens a l’hora d’escollir els objectes del contenidor. Aquesta experiència obligarà en Sergio, la Raquel i en Juanjo a adonar-se que ni tan sols coneixen els seus veïns. Per sopar, no dubtaran a anar al mercat ambulant i demostrar el seu talent ballant. Malgrat el bon resultat de l’actuació, els nois se sentiran jutjats pels veïns a l’anar amb poca roba pel carrer.

Notícies relacionades

Per a la Desi, la feina “ho és tot” i es posarà molt nerviosa al veure que, per culpa del trànsit, pot arribar tard als grans magatzems on treballa. Després de complir la seva jornada laboral, haurà de tornar a Benalmádena pels seus propis mitjans. Després de diversos dies desconnectada, la Marina passarà pel contenidor abans d’anar a treballar. 

A Muchamiel, la família torna a la rutina sense les seves propietats. L’Alejandro haurà de fer autoestop per anar a la universitat, que es troba a Elx. ¿Aconseguirà que algú el porti? La família soparà amb la María i la Nuria, mare i germana d’en Julián, amb qui reflexionarà sobre tots els objectes innecessaris que posseeixen.

Temes:

Antena 3