A LES 22:40

'The Rookie' a Telecinco: els principiants estaran aparellats a nous oficials

the-rookie

the-rookie

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Aquesta nit a partir de les 22:40 hores, Telecinco emet tres nous capítols de ‘The Rookie’, la sèrie protagonitzada per Nathan Fillion que narra la vida de John Nolan, un home de mitjana edat que decideix canviar radicalment la seva vida per complir un dels seus somnis: incorporar-se a la força policial, on serà el principiant més veterà de la Policia de Los Angeles. 

Al primer capítol, un nou dia a la comissaria de policia de Los Angeles comença amb sorpresa per als principiants: canvi temporal d’oficials d’entrenament. John Nolan serà assignat a l’agent Ángela López, Lucy Chen estarà amb Talia Bishop i Jackson West acompanyarà l’agent Tim Bradford.

Però no es tractarà d’un simple canvi, ja que cada principiant haurà de descobrir alguna dada personal del seu oficial per demostrar les seves habilitats d’investigació. El guanyador aconseguirà un dia lliure i el perdedor s’unirà el servei nocturn d’inspecció de cavitats. L’amabilitat de l’agent López ajudarà Nolan. No obstant, Jackson es veurà obligat a enfrontar-se a les seves pors. A més, Chen i Nolan hauran de fer front a la realitat de la seva relació.

Notícies relacionades

Al segon capítol de la nit, Nolan, Chen, Jackson i els seus respectius oficials d’entrenament es veuran immersos en una competició. Per guanyar, cada principiant i el seu respectiu oficial hauran d’acumular tants punts com puguin, que aconseguiran amb cada detenció. A través d’aquesta prova, Lucy Chen s’adonarà del caràcter obsessiu de l’oficial Tim Bradford, que farà tot el possible per guanyar.

I en el tercer episodi, un exagent de policia, Jeremy Hawke, es convertirà en fugitiu després de perpetrar un atac. La investigació serà complicada, ja que exigirà anar un pas per endavant d’algú que coneix cada un dels moviments d’un policia experimentat.

Temes:

Telecinco