A LES 22:40

'Lazos de sangre' repassa la vida i la música dels germans Salazar a La 1

lazos-de-sangre salazar-3

lazos-de-sangre salazar-3

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La 1 emet aquesta nit una nova entrega de ‘Lazos de sangre’,en aquesta ocasió protagonitzada per una saga de raça. La rumba i la passió per viure són les seves senyes d’identitat, els Salazar. La banda sonora de diverses generacions, Azúcar Moreno i Los Chunguitos –Toñi, Encarna, José i Juan– expliquen en aquesta entrega tot el viscut per triomfar en la música, i recorden les seves difícils infàncies. El programa presentat per Boris Izaguirre reuneix Los Chunguitos i les Azúcar Moreno per endinsar-se en la vida i la carrera artística dels germans d’ètnia gitana més famosos del nostre país.

Els Salazar

Notícies relacionades

És la història d’una família que sap el que és lluitar per complir un somni. És la història de Los Chunguitos i les Azúcar Moreno, els germans que componen la saga d’ètnia gitana més famosa i coneguda del nostre país. Els seus protagonistes comparteixen els records que guarden de la seva infància vivint en una barraca a Vallecas, l’enginy que van haver de desenvolupar per sobreviure o qui els va descobrir en els vibrants anys 80.

Juan, José, Encarna i Antonia revelen les espines al camí cap a l’èxit. Els difícils 80 i la pèrdua de quatre germans van marcar una carrera que també va tocar la glòria. Les germanes Salazar narren en primera persona que va suposar la malaltia en les seves vides i el distanciament posterior en la seva relació. De la mà d’Azúcar Moreno el programa reviurà els èxits que les van convertir en un fenomen musical i social.

Temes:

TVE