A LES 21:30

Miguel Ángel Revilla, Cristina Almeida i les claus del fracàs de la investidura a 'laSexta Noche'

© Roberto Garver

© Roberto Garver / Roberto Garver (© Roberto Garver)

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Avui a partir de les 21:20 hores, ‘laSexta Noche’ analitza les claus del fracàs de la investidura de Pedro Sánchez, responent a qüestions com la possibilitat de noves eleccions o d’un acord a l’esquerra al setembre que permeti a l’actual cap de l’Executiu en funcions quedar-se a La Moncloa.

El programa presentat per Iñaki López i Andrea Ropero xerrarà amb Miguel Ángel Revilla, president de Cantàbria, per comprovar, entre altres qüestions, què pensa sobre aquesta nova investidura fallida. A més, Cristina Almeida farà la seva anàlisi del que ha passat en el Congrés i valorarà si hi ha ferides incurables a l’esquerra.

Notícies relacionades

‘laSexta Noche’ busseja en la vida de qui va ser president del Atlètic de Madrid i alcalde de Marbella, Jesús Gil, quinze anys després de la seva mort. Hi haurà imatges inèdites i testimonis molt reveladors sobre la figura d’aquest controvertit personatge, que va marcar una època.

El cantant César Strawberry (‘Def con Dos’) li revela a Iñaki López quines creu que són, segons la seva opinió, les raons perquè ajuntaments governats pel PP hagin suspès concerts a Madrid i Màlaga acollint-se a la seva condemna per un delicte d’enaltiment del terrorisme. Finalment, Ferran Monegal farà la seva lectura “sense filtres” de la investidura fallida de Sánchez.

Temes:

La Sexta