A TWITTER

Nou enfrontament entre Risto Mejide i Cristina Seguí: "De 'Todo es mentira' et vaig expulsar jo"

La periodista ha tornat a carregar a les xarxes socials contra el programa de Cuatro i el seu presentador

tem

tem

2
Es llegeix en minuts
Sergio L. Merillas

Entre els plans de Cristina Seguíno entra enterrar la destral de guerra contra 'Todo es mentira'. La periodista, que el mes de març passat va ser expulsada del programa de Risto Mejide, ha tornat a carregar contra l’espai de les tardes de Cuatro i contra el seu propi presentador. En el seu compte de Twitter, ha escrit un missatge acompanyat d’unes captures amb què pretén deixar clar que va ser ella qui "va tocar el dos” del format de La Fábrica de la Tele.

"Hola Risto, m’avisen que, després dels insults rebuts per Monedero, la teva miserable reacció, coherent amb la teva naturalesa, ha sigut dir que 'confirmes la teva decisió de desterrar-me del teu programa'. Del teu programa en vaig tocar el dos jo, malgrat la vostra persecució perquè tornés", ha escrit Seguí al costat d’unes captures que recullen una suposada conversa amb una redactora del programa que es va posar en contacte amb ella per convidar-la.

La resposta de Risto

Per al·lusions, Risto ha respost a una Seguí que ha amenaçat de publicar el número de la redactora "davant de la més mínima mentida", per recordar que va ser ell que va prendre la decisió d’expulsar-la pels seus insults cap a Beatriz TalegónBeatriz Talegón"Dado que no lo recuerdas bien, sí, de 'Todo es mentira' te expulsé yo, ahí tienes el vídeo para refrescártelo".

Notícies relacionades

 "No sé qui et va trucar des del programa, i en cas que fos algú de 'Todo es mentira', m’alegro que t’hi neguessis, ja que t’hauria tornat a expulsar fins que li demanessis perdó a la que vas anomenar Lewinsky de Puigdemont", afegeix Risto, que continua: "Lamento que t’insultessin en altres platós. Espero sincerament que es disculpin amb tu i així t’ensenyin com es demana perdó quan s’utilitza l’insult en lloc de l’argument".

 "Dit això, i com que encara estic de vacances, et bloquejo a Twitter, que tinc coses molt més importants que fer que estar aquí perdent el temps amb tu. Besis", finalitza Risto en un quart i últim missatge per concloure la seva picabaralla tuitaire amb la periodista d’‘OKDiario’.

Temes:

Risto Mejide