A LES 22:00

Edu Soto i Bibiana Fernández, nous convidats de 'Juego de niños' a La 1

juego-de-nios

juego-de-nios

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Juego de niños’ rep dos nous convidats disposats a posar a prova la seva intuïció entorn del món dels nens: Bibiana Fernández i Edu Soto. A més, el programa presentat per Xavier Sardá comptarà amb Juan Carlos Ortega, amb la seva especial i irònica visió d’episodis protagonitzats per nens que han recollit les càmeres del programa.

En el primer joc de la nit, els actors s’enfrontaran per desxifrar les particulars definicions de nens i nenes. I a la secció ‘Y ahora qué’, la Bibiana i l’Edu hauran d’intuir les reaccions infantils a determinades situacions que els mostren en unes imatges.

Notícies relacionades

Després, en la prova que recorda el ‘Juego de niños’ de fa 30 anys, els famosos concursants intentaran descobrir qui és avui un d’aquells nens i nenes que van participar. Mentre que a ‘Qué me pongo’, l’Edu i la Bibiana s’enfrontaran al repte de triar la mateixa disfressa que decideixi posar-se un nen o nena.

En el tram final, en el repte del ‘Gallifantazo’, els concursants protagonitzaran un duel de mentides relacionades amb vivències de la seva infància en l’anomenat ‘Juego de trolas’. ¿Qui dels dos guanyarà?

Temes:

TVE