RESPON A 'SÁLVAME'

Rafa Mora reacciona a les crítiques després del seu debut com a presentador: "No genero indiferència"

El col·laborador es va estrenar dimecres passat al capdavant de 'Cazamariposas' amb un càsting en directe

rafa

rafa

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Rafa Mora es va sotmetre dimecres passat a un càsting en directe com a presentador de 'Cazamariposas', però el seu debut al capdavant del programa de Divinity no va sortir del tot bé. L’extronista no va tenir temps d’acabar la seva part del guió, va arribar tard al plató i fins i tot va ficar la pota en diverses ocasions. Com era d’esperar, les crítiques no van tardar a arribar i el mateix aspirant es va encarregar de respondre ahir a 'Sálvame'.

"¿Estàs bé? Perquè no vegis com t’estan posant", va deixar caure Kiko Hernández perquè Rafa s’expressés com se sentia: "Entenc que soc una persona que no genera indiferència". "A tots ens afecten les crítiques, a uns més que a altres. M’hauria encantat aixecar-me amb grans titulars, però millor que jo hi haurà milers i pitjor que jo milions", va afegir el col·laborador de l’espai de Telecinco.

Rafa Mora: "Em vaig frustrar una mica al veure’m"

Notícies relacionades

Malgrat el seu accidentat debut, Rafa no es dona per vençut i està disposat a posar tot de part seva per millorar: "Posaré tot el que estigui a la meva mà per anar millorant cada dia i poder arribar a fer-ho com ho fan la Nuria i els altres, però és complicat". "Quan em vaig veure per primera vegada em vaig frustrar una mica, perquè hi havia coses que podia millorar", va reconèixer l’aspirant presentador.

"Em vaig arribar a molestar i a pensar coses que no són", va confessar fent referència a l’equip de 'Cazamariposas', tot i que va voler deixar clar que se sent "molt agraït" per l’oportunitat. "Vaig pensar que el primer dia m’haurien pogut donar el guió 20 minuts abans per llegir-lo i saber de què havia de parlar", es va queixar Rafa, que va rebre consells i el suport de companys com Kiko Hernández i María Patiño: "La clau és disfrutar-ho".

Temes:

Sálvame