CANVI D'ÚLTIMA HORA

Telecinco anuncia una entrevista de Piqueras a Sánchez i minuts després la posposa per dijous

El president del Govern en funcions acudirà als estudis de Mediaset després de la votació

pedro-sanchez

pedro-sanchez

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Telecinco ha anunciat aquest dimecres per sorpresa que tenia prevista una entrevista en directe de Pedro Piqueras a Pedro Sánchez, però finalment, el socialista no ha pogut acudir al plató. Així ho ha explicat el mateix periodista minuts després, durant l’inici de l’informatiu, en què ha comunicat que la seva trobada amb el president del Govern en funcions ha sigut ajornada per a aquest dijous, 25 de juliol.

"Aquesta tarda teníem previst que el president en funcions s’acostés a aquest estudi per explicar-nos, això preteníem, la situació de les negociacions per a un govern de coalició amb Podem. Però, al final, no pot ser avui. Com saben, estem davant d’unes negociacions per a la formació del govern que són molt tenses", ha començat dient.

Piqueras: "Esperem que hi sigui perquè ens expliqui què ha passat"

Notícies relacionades

"Mai havíem vist res igual en la democràcia espanyola. Volíem que el president ens expliqués com estava tot. Però el fet, finalment, és que l’entrevista amb Pedro Sánchez, amb el candidat socialista a la investidura serà demà. Aquí esperarem que hi sigui perquè ens expliqui el que ha passat", ha afegit Piqueras.

D’aquesta manera, Sánchez acudirà dijous a partir de les 21.10 hores als estudis de Mediaset per oferir totes les claus de la negociació amb Podem i analitzar el resultat de la segona votació d’investidura en el Congrés, quan ja se sàpiga si finalment ha sigut investit president o hi haurà noves eleccions.