A 'SUPERVIVIENTES'

Isabel Pantoja aclareix la seva relació amb Aneth després de ser vetada de Cantora

La cançonetista va parlar ahir a la nit per primera vegada de la polèmica trobada sexual que va tenir lloc a casa seva durant la festa de Cap d'Any

aneth-y-pantoja

aneth-y-pantoja

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després d’arribar d’Hondures, Isabel Pantoja es va assabentar en directe al plató de 'Supervivientes' de la polèmica trobada sexual que va tenir lloc a Cantora durant la festa de Cap d’Any i en la qual van estar implicades dues amigues d’Aneth, també presents a la mediàtica finca. La cançonetista es va pronunciar ahir a la nit per primera vegada sobre aquest assumpte al debat final del ‘reality show’, on va aclarir la seva relació actual amb la també concursant. 

Pantoja va voler deixar clar que Aneth, amiga de la seva filla Isa, no va tenir res a veure en aquest episodi: "No va ser una de les persones que van fer el que no havien de fer i que no van respectar aquesta casa. Aneth se’n va voler anar aquella mateixa nit perquè van anar-hi a través d’ella i de la meva filla".

Isabel Pantoja: "Cantora no és només meva"

Notícies relacionades

Mentre que Kiko Rivera va assegurar fa unes setmanes que Aneth no tornaria a trepitjar la finca familiar, Pantoja no es va mostrar ahir a la nit partidària d’aquesta decisió: "Vull aclarir que Cantora no és només meva, la va deixar el meu marit en herència. En tinc la major part i l’altra és del meu fill". "No perdré la meva amistat amb Aneth perquè a mi no m’ha fet res, així que anirem a dinar o a prendre un cafè", va assegurar.

D’aquesta forma, l’artista va confirmar que la seva relació amb Aneth es mantindrà intacta malgrat estar vetada a Cantora, tot i que també té clar que no s’enfrontarà a Kiko per aquest tema: "Ella pot entendre que no em barallaré amb el meu fill". "La relació que té la Isabel amb el seu fill és sagrada, com la que té amb la seva filla. Aquí no m’hi posaré". "Jo et continuaré estimant", va concloure Pantoja.