¿RUMB A GUADALIX?

Anabel Pantoja, a un pas de concursar a 'GH VIP 7'

La neboda d'Isabel Pantoja estaria a punt de firmar un contracte per participar en la nova edició del 'reality show'

anabel-pantoja

anabel-pantoja

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Telecinco ja treballa en la nova edició de 'GH VIP' i comencen a sonar amb força els primers noms de famosos que podrien conviure a la casa de Guadalix de la Sierra a partir de la tardor. Aquest any, 'Sálvame' tindrà representació en el ‘reality’ i tot apunta que serà per partida doble.

Si béMila Ximénez va deixar entreveure ahir a la tarda que serà una de les concursants, afirmant que prendrà una decisió ferma la setmana que ve, la seva companya Anabel Pantoja també hauria rebut una proposta de la cadena i de la productora.

Notícies relacionades

‘Lecturas’ publica aquest dimecres que la neboda i fidel defensora d’Isabel Pantoja està a punt de firmar un contracte per participar en la setena entrega del 'Gran Hermano' protagonitzat per famosos. La mateixa Anabel ja va confirmar fa uns dies al plató de 'Sálvame' que estaria encantada d’endinsar-se en aquesta nova aventura televisiva si la productora l’hi oferís, motiu pel qual les negociacions podrien arribar a bon port.

Anabel torna a Guadalix

D’aquesta manera, la col·laboradora tornaria a la casa més famosa de la televisió tan sols uns mesos després del seu pas per 'Sálvame Okupa', el ‘reality’ exprés de Telecinco que va reunir diversos tertulians del seu espai vespertí durant un cap de setmana. Anabel no va passar desapercebuda, va quedar en tercer lloc, darrere de Víctor Sandoval i Lydia Lozano, i fins i tot es va guanyar el favor de les xarxes socials, que van demanar el seu fitxatge per a 'GH VIP 7'.

Temes:

Gran hermano