NOU PROJECTE

Pilar García Muñiz fitxa pel programa de Carlos Herrera a COPE després de la seva sortida de TVE

La periodista abandona la televisió pública per acompanyar el comunicador en el seu espai radiofònic matinal

herrera-en-cope

herrera-en-cope

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després que divendres passat saltés la notícia sobre la sortida de Pilar García Muñiz de TVE després de 20 anys treballant a la pública, aquest dilluns ha revelat quin serà el seu nou projecte professional. La periodista fitxa per la cadena COPE per acompanyarCarlos Herrera en el tram de 06:00 a 10:00 hores de l’espai que dirigeix i presenta cada matí a l’emissora, on aterrarà el pròxim 2 de setembre.

Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Complutense de Madrid, la nova comunicadora de COPE va iniciar la seva etapa professional el 1996 a Canal 7, una cadena local madrilenya. El 1999 va desembarcar en el 24 Hores de TVE i el 2004 va començar a presentar els informatius de cap de setmana. Posteriorment es va posar al capdavant del 'Telediario’ de les 15:00 hores durant cinc anys.

Notícies relacionades

A més, ha presentat 'El Debate de la 1', diferents programes especials i debats electorals i des de l’any passat l’espai 'Informe Semanal’,el programa més veterà de la televisió a Espanya, en què ja va estar el 2004. També ha presentat diverses temporades d’'España Directo' i l’espai d’entreteniment '+Gente', així com els especials de Sant Fermí.

(En elaboració)