A LES 21:35 HORES

María José Suárez serà l'amfitriona de 'Viajeros Cuatro' en la seva visita a República Dominicana

t5gk3il77ii3tqfm09i1h5

t5gk3il77ii3tqfm09i1h5

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Cuatro emet aquesta nit, a les 21:35 hores, una nova entrega de ‘Viajeros Cuatro’. En aquesta entrega, l’equip de l’espai visitarà República Dominicanai mostrarà tota una varietat d’atractius turístics i experiències que té el país caribeny. Des de Punta Cana a la capital, Santo Domingo.

A l’est de l’illa hi ha Punta Cana, un dels llocs triats especialment per les parelles que han decidit casar-se o anar de viatge de nòvios. Allà resideix la model i dissenyadora María José Suárez, que regenta una firma de moda a través de la qual ven els seus dissenys de casament i festa.

A més de mostrar la seva activitat, l’ex-Miss Espanya acompanyarà la reportera Erika Barreras fins a alguns dels enclavaments més espectaculars de la zona. Allà, el programa també coneixerà de primera mà els paquets de casament que els resorts ofereixen als seus clients i que inclouen des de l’organització de l’esdeveniment a la platja fins a la celebració posterior.

Notícies relacionades

República Dominicana també compta amb racons on disfrutar plenament de la naturalesa en el seu estat més pur. Un bon exemple és la península de Samaná, al nord de l’illa, on és possible divisar els salts de les balenes geperudes i travessar la selva a cavall fins a arribar a la meravellosa cascada del riu Limón.

L’última parada serà Santo Domingo, la ciutat més poblada del Carib i capital del país. Amb un casc antic d’estil colonial i carregat d’història, va ser el primer assentament dels espanyols després del Descobriment d’Amèrica.

Temes:

Cuatro