LA SETMANA QUE VE

Les 'Senyores del (H)AMPA' se'n van de vacances: Telecinco talla la seva emissió a l'estiu

La sèrie protagonitzada per Toni Acosta i Malena Alterio s'acomiadarà temporalment dels espectadors el dimecres que ve

seoras-del-hampa

seoras-del-hampa

1
Es llegeix en minuts

Les 'Señoras del (H)AMPA' se’n van de vacances. Telecinco ha anunciat que dimecres que ve la sèrie s’acomiadarà temporalment dels espectadors amb l’emissió del seu cinquè capítol. Tot apunta que les vuit entregues restants no arribaran al prime time de la cadena, com a mínim, fins a la pròxima tardor, quan el consum televisiu sigui més elevat.

Després de quatre emissions, 'Señoras del (H)AMPA' ha aconseguit l’aplaudiment tant de la crítica com del públic, i ha aconseguit liderar amb bons resultats d’audiència en el ‘prime time’ dels dimecres contra altres ofertes com 'La voz senior', 'Lazos de sangre''¿Te lo vas a comer?' o 'Big little lies'.

La sèrie es va estrenar el 19 de juny passat amb un 20,9% de quota de pantalla i prop de 3 milions d’espectadors, baixant en la seva segona entrega fins a un 15,6% i 2,3 milions. El seu tercer capítol va remuntar fins a un 16,4% amb 2 milions, mentre que l’últim va conservar el lideratge malgrat caure fins a un 14,4% i 1,8 milions.

Notícies relacionades

D’aquesta forma, Telecinco tornarà a seguir la mateixa estratègia que la que va utilitzar amb 'La que se avecina'. La cadena va paralitzar l’onzena temporada de la seva comèdia d’èxit el 12 de juny passat per deixar pas a la nit dels dimecres, precisament, a 'Señoras del (H)AMPA'.

Amb el comiat de la sèrie protagonitzada per Toni Acosta, Malenia Alterio, Nuria Herrero i Mamen García, així com amb la gran final de 'Supervivientes 2019', Telecinco deixarà diverses nits lliures per llançar les seves apostes estiuenques, entre les que hi ha 'Ven a cenar conmigo: gourmet edition''Me quedo contigo', 'The rookie' o 'The good doctor'.

Temes:

Telecinco