A 'TODO ES MENTIRA'

Risto parla amb l'home que es va abaixar els pantalons davant de Ciutadans: «La meva carrera política va de cul»

El programa de Cuatro va connectar en directe amb Sergio Álvarez, l'asturià que va protestar d'aquesta peculiar manera contra els representants de la formació taronja

todo-mentira

todo-mentira

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Todo es mentira’ va posar cara aquest dijous a l’home que va ensenyar el cul als representants de Ciutadans en la manifestació del’Orgull LGTBI de Madrid, on van ser rebuts amb insults i esbroncades pels seus pactes amb VoxSergio Álvarez, un asturià que en el passat va formar part de les files del PSOE a nivell local, va connectar amb el programa de Risto Mejide per explicar per què es va baixar els pantalons davant d’Inés Arrimadas i companyia.

Davant de les acusacions d’alguns integrants de Ciutadans que van assegurar que l’home va intentar “defecar” davant de la pancarta que portaven, el protagonista de tota aquesta història ho va negar rotundament a l’espai vespertí de Cuatro: “No tenia necessitat de fer de ventre. Estava dempeus, em vaig girar, vaig ensenyar el cul i van venir tres o quatre persones a empènyer-me. Com a bon asturià vaig dir: ‘A mi no em tireu a terra’. Vaig fer resistència”.

Sergio: “He vist molta homofòbia i gordofobia”

Durant l’entrevista, Risto va mostrar en pantalla el tuit de Toni Cantó en el qual remarcava que Sergio és secretari d’organització municipal del PSOE. Ell, per la seva part, va matisar que ja no té cap tipus de vinculació amb el partit socialista i va assegurar que “fa molt temps” que no el truquen. “La meva carrera política va de cul”, va deixar anar l’entrevistat desencadenant les rialles dels col·laboradors i del públic del plató.

Notícies relacionades

“Només vaig intentar fer una protesta, sembla que a aquest país només li agraden aquest tipus de tonteries”, va lamentar Sergio en un to més seriós abans de denunciar que no s’hagi posat el focus en el que és veritablement important. “He vist molta homofòbia i gordofobia aquests dies. Si tingués un cul bonic...”, va deixar caure l’asturià, que va rebre una proposta de Cristina Fallarás: “¿En la pròxima marxa puc ensenyar el cul amb tu?”. “Seria un plaer”, va afirmar ell.

“Ensenyo el cul per una cosa, si ens volen fotre pactant amb homòfobs, almenys que ens el mirin”, va afegir el jove durant la seva intervenció abans de restar importància als comentaris que ha rebut en xarxes socials: “Soc gai, visc en un poble, estic gras... M’insulten des que era petit. El que vaig veure a Twitter no em va afectar tant, però sí que vaig veure que a Espanya o tens un cos normatiu o ets escarni”.

Temes:

Cuatro