A 'ESPEJO PÚBLICO'

Patricia Reyes (Cs) parla del seu polèmic vídeo de l'Orgull: "Després vaig començar a plorar"

La diputada ha intervingut en el programa de Susanna Griso per compartir la seva versió dels fets

patricia-reyes

patricia-reyes

2
Es llegeix en minuts
Sergio L. Merillas

Ciutadans continua el seu ‘tour’ televisiu per parlar de les suposades agressions que els representants del partit van patir durant la manifestació del’Orgull LGTBI de Madrid. Aquest divendres ha sigut el torn de Patricia Reyes, que fa uns dies es va situar en el focus de la polèmica pel vídeo que va gravar durant la marxa de dissabte passat enmig de les bronques i que va voler tallar perquè, segons ella mateixa afirma en la gravació, estava a punt de riure.

"¿En quin moment dic que estic rient? És la primera vegada que veig aquest vídeo, ho he passat molt malament i he decidit no veure certes coses que s’estan publicant a les xarxes. Estem sent sotmesos a una campanya de descrèdit brutal, fent veure que ens mereixem aquesta violència que van exercir contra nosaltres", ha començat dient a 'Espejo público', on ha donat la seva versió dels fets.

"El vídeo el va gravar una companya meva. En aquell moment havíem sigut sotmesos a cinc hores d’insults. Ens deien putes i feixistes. En altres vídeos es veu que em van llançar una llauna al cap que em va fer força mal. Estava a punt d’una crisi d’ansietat i no sé ni el que deia. Vaig fer un gest que han interpretat com un somriure. Després vaig començar a plorar i li vaig demanar que apartés la càmera", ha assegurat la diputada.

Notícies relacionades

Reyes ha denunciat que a més de patir agressions i insults, un home es va baixar els pantalons davant d’ells per intentar "defecar", una cosa que el mateix manifestant va negar rotundament aquest dijous a 'Todo es mentira'. També l’ha acusat de tenir un càrrec en el PSOE, però segons la versió que va donar el noia al programa de Cuatro, no ha rebut "cap trucada" del partit socialista des de fa molt temps.

Després d’escoltar les paraules de la política de Ciutadans, Susanna Griso li ha mostrat el seu recolzament: "Hem criticat aquest ‘escrache’, em sembla que un moviment de tolerància va ensenyar, en part, la seva pitjor imatge". "Se’m veu empadada de pipí, no era aigua. Em van tirar una copa de whisky als ulls. Estava en un estat de nervis que no sabia ni el que deia, vaig començar a plorar", ha reafirmat Reyes a l’espai d’Antena 3 TV.

Temes:

Ciutadans