S'AFEGEIX A L'EQUIP

Antena 3 TV fitxa David Aleman com a col·laborador d''Espejo públic' a l'estiu

El periodista s'estrenarà al magazín el pròxim dilluns, coincidint amb el debut de Lorena García com a substituta de Susanna Griso

david-aleman

david-aleman

1
Es llegeix en minuts

Aquest mes arrenca la temporada d’estiu a la televisió i els magazins matinals es renoven per captar l’atenció dels espectadors durant les caloroses setmanes que ens queden per davant fins que arrenqui el nou curs televisiu. És el cas d’ 'Espejo público', que incorpora al seu equip de col·laboradors al conegut periodista David Aleman.

Segons la informacióa la qual ha tingut accés aquest portal, el comunicador s’estrenarà al plató del format d’Antena 3 TV dilluns que ve, aprofitant el debut de Lorena García com a substituta de Susanna Griso al capdavant del programa. La presentadora titular s’agafarà unes merescudes vacances des d’aquest mateix divendres fins a mitjans de setembre. 

De moment no s’ha decidit si Aleman serà un col·laborador més o si també assumirà tasques de copresentador al llarg de l’estiu, quan Gonzalo Bans o Alfonso Egea s’agafin unes setmanes de descans.

L’edició estiuenca d’'Espejo público' competirà directament contra 'El programa del verano', la marca que substitueix durant els mesos de juliol i agost 'El programa de Ana Rosa' amb Joaquín Prat i Patricia Bru al capdavant.

La trajectòria de David Aleman

Notícies relacionades

David Aleman compta amb una extensa trajectòria a la televisió, on va començar treballant com a actor en sèries com 'Al salir de clase'. L’estiu del 2017 va treballar amb María Patiño com a presentador de 'Sábado Deluxe' a Telecinco, cadena a la qual va tornar a començaments d’aquest any per participar i moderar la taula de debat que va muntar la tira diària de 'Sálvame' sobre el ‘cas Julen’.

Aleman va presentar l’espai d’investigació 'Detrás de la verdad’ a 13 TV des del 2014 fins al 2017, quan va fitxar per Telemadrid per traslladar el format a la televisió pública sota el títol de 'Tras la pista'.