HO EXPLICA A 'SÁLVAME'

Lydia Lozano contradiu 'Socialité' i assegura que Albert Rivera i Malú no han trencat

La periodista ha afirmat que el líder de Ciutadans i la cantant estan "bojos d'amor"

lydia-lozano

lydia-lozano

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

'Socialité' deixava anar la bomba diumenge passat: Albert Rivera i MalúAlbert Rivera Malú han trencat la seva relació. El programa presentat per María Patiño va assegurar que el líder de Ciutadans i la cantant han decidit emprendre camins per separat; no obstant, la informació que té Lydia Lozano és molt diferent.

La col·laboradora de 'Sálvame' va afirmar durant la tarda d’aquest dimarts que la relació entre Rivera i Malú va vent en popa. "Ho sento pels meus companys de ‘Socialité’", va començar dient la Lydia a l’espai vespertí de Telecinco abans de desmentir les dades proporcionades pel programa de cap de setmana amb les seves.

"Les persones que a mi em van posar sobre la pista d’aquesta relació es van posar en contacte amb mi ahir. Estan bojos d’amor, sobretot l’Albert. Ell i la seva família ho estan passant molt malament per la pressió de la premsa", va assegurar la periodista, que va apuntar també a un possible viatge que faran aquest estiu a un destí mediterrani dins d’Espanya.

Notícies relacionades

"Estaran reunits amb gent i la Malú li ha dit a l’Albert que a l’agost li donaran naturalitat a la relació", va afegir la Lydia abans que Kiko Hernández recolzés la informació de la seva companya.

"Ell té un pis a Valdebebas i es veuen cada dia. Si la premsa no els vol enxampar és perquè no els dona la gana", va comentar el col·laborador a 'Sálvame', on també va afirmar que Rivera "no vol ficar la pota" amb la Malú.

Temes:

Sálvame