GRAN CANVI

'Supervivientes': Isabel Pantoja, impactada al veure's al mirall amb 10 quilos menys

La tonadillera, que va haver d'abandonar l'illa per motius de salut, va reaccionar amb sorpresa al veure la seva nova imatge

isabel-pantoja

isabel-pantoja

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La gana ha passat factura als concursants de 'Supervivientes' i això s’ha reflectit en el seu aspecte físic. Si béDakota ha sigut la que menys pes ha perdut, uns 3 quilos, Chelo García Cortés se n’ha deixat a l’illa més de 12. Per la seva banda, Isabel Pantoja ha perdut un total de 9 quilos i 500 grams, i ahir a la nit vam ser testimonis de la seva reacció al mirar-se al mirall per primera vegada en més de dos mesos.

"T’hi has deixat la pell i has arribat a perdre 9 quilos i 500 grams, un reflex del teu esforç. Ara és el moment de començar una nova etapa", li va dir el Capità Morgan a través d’una carta destinada a la tonadillera, que entre llàgrimes i molt emocionada, va assegurar: "No saps com he sentit haver de marxar"

Pantoja: "Creia que estava pitjor"

Notícies relacionades

Després va arribar un dels moments més esperats per Pantoja, que va poder veure el nou cos que li ha quedat com a conseqüència de la gana que ha passat als Cayos Cochinos. Al veure’s reflectida, l’artista es va posar les mans a la boca mentre exclamava, molt impactada: "¡Ai, Déu meu! ¡Que prima que estic!".

"Els ossos, Déu meu, com m’he quedat. ¡Ho he perdut tot! ¡M’he quedat sense cames!", deia Pantoja sense donar crèdit al seu gran canvi. No obstant, es va mostrar encantada amb el pes que ha perdut: "M’encanta la meva nova imatge. No tinc cul, però m’és igual, ja en faré [...] Creia que estava pitjor".