DE TORNADA A ESPANYA

Chelo García Cortés es retroba amb la seva dona i llança un nou dard a 'Sálvame': "Me'n vaig anar destrossada"

La concursant de 'Supervivientes' va estar aquest dimarts al plató de 'Tierra de nadie' per parlar del seu pas per l'illa

chelo

chelo

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

'Supervivientes: tierra de nadie' es va acomiadar aquest dimarts dels espectadors de Cuatro rebent al seu plató les dues últimes expulsades de l’edició: Dakota i Chelo García Cortés. La col·laboradora de 'Sálvame' va reaparèixer amb 12 quilos menys i va protagonitzar el moment més emotiu de la nit al retrobar-se amb la Marta, la seva dona. Totes dues es van fondre en una abraçada i es van fer un apassionat petó amb els aplaudiments del públic de fons.

"Retrobar-me amb la Marta ha sigut el més important de la meva vida, l’he trobat a faltar perquè en 29 anys de convivència mai ens havíem separat", va explicar després Chelo durant la seva entrevista amb Carlos Sobera. D’altra banda, li va agrair a la seva dona l’"esforç" que ha fet al defensar-la al plató: "Quan una persona no està acostumada a aquesta exposició, és més dur. Estic convençuda que hi deu haver hagut coses que no li han agradat".

Notícies relacionades

Chelo també va parlar de la seva relació amb Isabel Pantoja a l’illa i va assegurar que el seu concurs ha sigut "més vàlid" des que va ser desterrada al palafit. En aquell moment, la supervivent va aprofitar per llançar un nou dard als seus companys de 'Sálvame': "Me’n vaig anar molt destrossada. Abans d’arribar al concurs, estava molt destrossada per ells. El programa m’ha servit per alliberar-me, per recuperar la meva estima personal."

A més, va afirmar que té una conversa pendent amb la cançonetista però va assenyalar que "la pilota és a la seva teulada". "No forçaré cap trobada, cap conversa. Hem conviscut juntes i ara està tot a les seves mans. Això no vol dir que la Isabel sigui ara primordial en la meva vida. El primordial és la Marta, la meva feina i que no em tornin a dir que soc un moble", va concloure.