NOVA SÈRIE

Netflix arrenca el rodatge de 'Valeria' i en revela el seu repartiment

La nova producció espanyola de la plataforma està basada en les novel·les d'Elísabet Benavent

valeria

valeria

1
Es llegeix en minuts

'Valeria', la nova sèrie de Netflix basada en la saga de novel·les escrita per Elísabet Benavent, ja ha començat el seu rodatge a Madrid. A més, la plataforma ha anunciat aquest dimarts el repartiment de la seva nova producció espanyola, que estarà protagonitzada per Diana Gómez ('45 revoluciones’). L’actriu donarà vida a la Valeria, una jove escriptora a la recerca d’inspiració. 

Amb ella hi haurà les seves tres grans amigues: Silma López ('Cosas de la vida') serà la Lola, Paula Malia ('Benvinguts a la família') es posarà a la pell de la Carmen i Teresa Riott ('Barcelona nit d’estiu') interpretarà la Nerea. Ibrahim Al Shami ('El secreto de Puente Viejo’) donarà vida a l’Adrián, el marit de la Valeria, i Benjamín Alfonso ('Educando a Nina') es convertirà en el Víctor.

'Valeria' està produïda per Plano a Plano ('Allí abajo') i s’estrenarà a escala global el 2020. Escrita per María López Castaño amb Aurora Gracià,  Almudena Ocaña i Fernanda Eguiarte, comptarà amb Inma Torrente i Nely Reguera com a directores. La mateixa escriptora autora, Elísabet Benavent, participa com a consultora creativa.

Notícies relacionades

Netflix va revelar la posada en marxa de 'Valeria' el mes de febrer passat juntament amb quatre produccions espanyoles més'El vecino', 'El desorden que dejas’, l’anime 'Memorias de Idhun' i la minisèrie 'Días de Navidad’.

Sinopsi de 'Valeria'

La Valeria és una escriptora en crisi, tant per les seves novel·les com pel seu marit i la distància emocional que els separa. Es refugia en les seves tres millors amigues: la Carmen, la Lola i la Nerea, que la recolzen durant el seu viatge. La Valeria i les seves amigues estan immerses en un remolí d’emocions d’amor, amistat, gelosia, infidelitat, dubtes, desamors, secrets, feina, preocupacions, alegries i somnis sobre el futur.

Temes:

Netflix