ESTRENA A TVE

'¿Juegas o qué?', al rescat de les tardes de TVE-1 a partir de dilluns

La televisió pública llança el 15 de juliol el seu nou concurs presentat per Luis Larrodera, Adriana Abenia i Leonor Lavado, entre d'altres

juegas-o-que

juegas-o-que

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

TVE-1 refrescarà les seves tardes d’estiu a partir del pròxim dilluns, 15 de juliol, amb l’estrena de '¿Juegas o qué?', un concurs de carrer avançat en exclusiva per Yotele que comptarà amb nou presentadors: Manu Sánchez, Luis Larrodera, Leonor Lavado, Adriana Abenia, Raúl Cano, Alberto Arruty, Amanda Párraga David Amor.

Aquest nou format està produït pel Grup Secuoya i s’emetrà diàriament de dilluns a divendres a partir de les 18.20 hores, franja que fins ara ocupava 'Derecho a soñar', que s’acomiadarà dels espectadors aquest divendres. '¿Juegas o qué?' intentarà aixecar les audiències que registra el serial en aquesta franja, entorn del 4% de quota de pantalla.

Notícies relacionades

Aquest programa es només una de les novetats amb què TVE-1 intentarà posar remei a les seves malmeses tardes. La televisió pública va començar fa uns dies el rodatge de 'Mercado central’, la seva nova sèrie diària protagonitzada per Antonio Garrido, Begoña Maestre, Jesús Olmedo i Lola Marceli, encara sense data d’estrena.

Així és 'Juegas o qué'

La nova aposta de TVE-1 per a les seves tardes està basada en el programa britànic 'Ready or not' de la BBC. L’espai proposa vuit jocs a gent anònima que està en llocs públics, i cada un d’ells estarà precedit d’una sorpresa amb dues modalitats: càmera oculta o captació dels participants pel carrer. Després, cada prova té la seva mecànica i l’objectiu és encertar respostes de cultura general per guanyar diners.

Temes:

TVE