A 'SUPERVIVIENTES'

Jordi González esclata: "És mentida que Isabel Pantoja tingués pactada la tornada amb un contracte"

El presentador ha explotat després que Colate hagi assegurat al programa que "tot és una estratègia i un circ"

jordi-gonzalez

jordi-gonzalez

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Colate, últim expulsat per l’audiència de 'Supervivientes', va visitar aquest diumenge per primera vegada ‘Conexión Honduras’ i va deixar caure una greu acusació que va acabar amb la paciència de Jordi González. El concursant va assegurar que Isabel Pantoja havia "jurat" que tenia un acord per anar-se’n a la quarta setmana i fins i tot va mantenir que "tot és una estratègia i un circ", cosa que va provocar l’enuig del presentador.

"No censuro les paraules de ningú", va començar dient González abans d’afegir davant de les càmeres: "Tot el que s’ha dit durant totes aquestes setmanes del contracte d’Isabel Pantoja, que tenia pactada la tornada... Tot això és mentida, ¡mentida! Ja està". "Els contractes es fan per complir-se, Mediaset no l’hauria incomplert si existís aquest contracte i Isabel tampoc", va assenyalar visiblement molest.

Jordi: "És molt fàcil mentir i intoxicar"

Notícies relacionades

"Si hi hagués hagut un contracte que digués que tornaria a la quarta setmana, hauria tornat, però no és veritat. Llavors, millor ens posem la llengua al cul", va deixar anar el presentador abans d’arremetre contra les informacions falses que s’han publicat durant les últimes setmanes: "És tan fàcil intoxicar i mentir... ¡He llegit unes estupideses durant aquests mesos! ¡Quina llàstima!".

"Sempre dic el mateix. Si tot això que tantes persones publiquen, que diuen que mentim, que fem trampa... ¿Per què no van a un jutjat? Si tingués temps i ganes, hi aniria jo a denunciar-los per mentir. L’espectador és intel·ligent per entendre que en aquesta cadena podem fer coses bé o malament, però que els ‘realities’ són sagrats", va concloure el comunicador.