TORNA A ESPANYA

Isabel Pantoja abandona 'Supervivientes' a les portes de la final per motius de salut

La cançonetista, apartada dels seus companys des de dijous passat, va conèixer en directe la decisió de l'equip mèdic

isabel-pantoja

isabel-pantoja

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de la seva arribada als Cayos Cochinos a finals del mes d’abril passat, Isabel Pantoja es va convertir en la gran protagonista de 'Supervivientes 2019' i es va perfilar com una de les fermes candidates a la victòria. No obstant, la cançonetista s’ha vist obligada a abandonar i s’ha quedat a les portes de la final a causa dels problemes de salut que l’han mantingut apartada dels seus companys des de dijous passat.

Aquest diumenge, durant l’emissió de 'Conexión Honduras’, Jordi González va connectar amb Pantoja per comunicar-li la decisió de l’equip mèdic i de l’organització del concurs. "Vull tranquil·litzar la meva família. Estic una mica millor, continuo estant de repòs i estic molt ben cuidada. Em sento trista per estar malament físicament i per haver passat el que he passat sense saber si he d’anar-me’n", va començar dient l’artista.

Després d’afirmar que tenia forces per continuar i no defraudar els seus éssers estimats, el presentador va ser l’encarregat de donar-li les males notícies. "Al llarg de la teva estada has estat sotmesa a unes restriccions dietètiques i a uns controls analítics periòdics per controlar la teva salut. Lamentablement, l’incompliment en la dieta ha elevat a nivells preocupants certs valors que han obligat a canviar el tractament".

Notícies relacionades

"La necessitat d’un estricte control de l’alimentació i el nou tractament fan incompatibles la teva permanència al concurs. Seguint les indicacions de l’equip mèdic, sento dir-te que has d’abandonar el programa per ser estudiada i tractada a Espanya", deia el comunicat llegit per Jordi González, que va assegurar que la direcció del programa se sentia "desolada" a l’haver de donar-li la trista notícia.

"Estic preocupada i desolada", va assegurar per la seva part una Pantoja que no va poder contenir les llàgrimes. Ja fora del concurs, va tenir l’oportunitat de xerrar amb la seva filla Isa, que va assegurar que Kiko RiveraAnabel Pantoja i ella mateixa aniran a rebre-la dijous al plató: "Estic molt orgullosa de tu i del concurs que has fet. T’enviem molts petons i molta força. T'estimem, per a nosaltres ets una guanyadora".