DESENA GAL·LA

'Supervivientes' rapa per error Albert i castiga Dakota amb la nominació directa

La concursant va ser sancionada per no complir la seva paraula després del joc de les temptacions

albert-y-dakota

albert-y-dakota

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els 'Supervivientes' es van enfrontar dimarts passat al 'joc de les temptacions’ i van tenir l’oportunitat d’aconseguir una sèrie de suculentes recompenses, però només si estaven disposats a donar alguna cosa a canvi. En el cas d’Albert, el programa li va oferir un pollastre amb patates després que accedís a tallar-se els cabells al 5.

No obstant, com va explicar ahir a la nit Jorge Javier Vázquez, la persona encarregada de rapar-lo va utilitzar la maquineta al 0,5 a causa d’"un error en un mail". El programa va mostrar ahir les imatges d’un Albert destrossat al veure com perdia els cabells per complet, tot i que ell mateix va assegurar que les seves llàgrimes es devien a "un cúmul de situacions".

Per aquesta raó, el programa va reconèixer el seu error i va decidir reparar-lo amb una nova recompensa per a Albert. En la Palapa, Lara Álvarez li va fer entrega d’un altre pollastre sencer que va poder disfrutar durant la gala, que es va saldar amb l’expulsió definitiva de Colate després de perdre el duel contra Chelo i Mahi al barco encallat.

Dakota, nominada per trencar les normes

Notícies relacionades

Mentre uns eren premiats amb menjar, d’altres es van emportar un càstig de l’organització. Dakota, que es va comprometre a portar unes ulleres fosques durant 48 hores a canvi de parlar amb el seu nòvio Rubén, no va complir la seva promesa i va rebre una severa sanció.

"A causa de la teva falta de paraula en el joc de les temptacions, hem pres una decisió. Per la teva contínua desobediència i per no respectar les normes del programa, estàs nominada", li va dir Jorge Javier. D’aquesta manera, la jove es jugarà dijous que ve la seva permanència a Hondures juntament amb els altres dos nominats: Albert i Mónica.