S'ESTRENA DIVENDRES

Així sona l'avançament de 'Celébrate', el nou single de Miki després de 'La venda'

El nou tema de l'artista terrassenc estarà disponible a partir d'aquest divendres, 28 de juny

miki

miki

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Miki Núñez s’ha convertit en un dels concursantsd’'OT 2018' amb més projecció i popularitat gràcies al seu pas per Eurovisió, on es va abocar de ple amb la seva aplaudida actuació de 'La venda'. Després de la seva aventura eurovisiva, l’artista barceloní prepara ara el seu desembarcament en el panorama musical nacional amb el llançament del seu nou single, que portarà per títol'Celébrate'.

Després de representar Espanya al Festival, el cantant ja va anunciar la imminent estrena del seu esperat tema, del qual aquesta setmana n’hem pogut escoltar un petit avançament de 30 segons. El nou treball musical de Miki, que estarà disponible a partir d’aquest divendres 28 de juny, arribarà acompanyat d’un videoclip del qual també n’hem vist un avançament. 

Notícies relacionades

"Per fi et puc explicar en què porto treballant tantíssim temps", va assenyalar Miki durant la tarda d’ahir en un vídeo compartit en el seu compte de Twitter. "Estic tan agraït per tot el que m’està passant i d’estar amb la gent que m’envolta...", escrivia el cantant en un altre missatge després del concert d’'OT 2018' amb els seus companys d’Acadèmia a Palència.

De l’avançament se’n desprèn que 'Celébrate' serà un tema molt alegre, enganxós i en línia amb l’estil de Miki, que amb el seu equip ha triat les dates estiuenques per apostar pel seu primer treball aliè a Eurovisió després del ‘talent show’ de TVE. El cantant segueix d’aquesta forma els passos d’altres triunfitos de la seva edició com Natalia, que acaba de llançar el seu epé 'Otras alas’. Dave i Famous, per la seva banda, també han estrenat els seus respectius singles.