OBJECTIU COMPLERT

Los Lobos s'emporten a '¡Boom!' el premi més alt de la història de la televisió

Antena 3 emetrà aquest estiu l'entrega en què els concursants aconsegueixen el pot

los-lobos

los-lobos

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Los LobosLos Lobo s’han convertit en un dels grans reclams de '¡Boom!'. Els concursants mantenen cada tarda milions d’espectadors enganxats a la televisió a l’espera que s’emportin el pot del concurs, una gesta que ja ha passat. Els quatre integrants del grup han aconseguit emportar-se els més de 4 milions d’euros que estaven en joc, que se sumen als altres 2 milions i mig que ja tenien acumulats.

L’entrega en què Manu, Valentín, Erundino i Alberto s’emporten el pot, el premi més gran de la televisió a Espanya, s’emetrà al llarg d’aquest estiu en una data encara sense concretar, com avança Marca. Los Lobos compliran d’aquesta forma el seu objectiu anhelat després d’haver estat durant més de dos anys en el concurs d’Antena 3, un temps que els ha permès convertir-se en les autèntiques estrelles del programa.

Dels prop de 6,6 milions d’euros que s’embutxacaran després de respondre correctament a totes les preguntes, es pot recordar que Hisenda es quedarà amb el 47%. A més, Antena 3 els retindrà un 19% com a pagament a compte de l’impost de la renda.

Los Lobos superen els Rockampers

Notícies relacionades

Los Lobos superaran d’aquesta forma els Rockampers, un altre dels grups mítics de 'Boom!' que el 2016 es van emportar un pot de 2,3 milions d’euros. Precisament, les dues formacions de concursants s’enfrontaran aquesta mateixa setmana en una sèrie d’especials del concurs presentat per Juanra Bonet, que tambéUep!  i les Extremis

Sense cap dubte, la victòria de Los Lobos arribarà carregada d’emoció només cinc mesos després de la mort inesperada de José Pinto. L’exintegrant, que el desembre de l’any passat va abandonar el programa per motius personals, va ser substituït per Alberto Sanfrutos després de la seva marxa voluntària del format de Gestmusic.

Temes:

Antena 3