NOVA POLÈMICA

'Supervivientes' dona la raó a Dakota en la seva baralla amb Colate: «No s'aprecia agressió violenta»

L'empresari va acusar l'exconcursant d''Hermano mayor' d'agredir-lo durant una discussió

dakota

dakota

1
Es llegeix en minuts

‘Supervivientes’ va viure aquest dijous una de les seves gales més impactants a causa de les lesions de Fabio, Albert i Colate, aquest últim evacuat en helicòpter després que una roda gegant caigués sobre ell durant la prova de recompensa. Abans d’aquesta sèrie de desafortunats successos, Jorge Javier Vázquez va obrir la gala informant d’un enfrontament entre Dakota i Colate amb una suposada agressió per part de la jove.

Després de les acusacions de l’empresari, l’organització va decidir separar Dakota de la resta de companys fins que s’aclarissin les circumstàncies de la discussió, que havia ocorregut tan sols uns minuts abans de l’inici de la gala. El presentador va poder xerrar amb la protagonista de tota aquesta història, que es va mostrar visiblement afectada a Palapa. “Estic malament perquè no l’he agredit en cap moment, de veritat”, va assegurar entre llàgrimes.

“S’estava posant al mig i ha caigut, no li he fet res”, reafirmava abans que els espectadors poguessin veure les imatges. La picabaralla es va originar quan Colate, que va optar per no compartir la pesca amb els seus companys, es va disposar a cuinar el peix que havia aconseguit. Aquesta polèmica actitud va provocar que Dakota provés d’impedir que el concursant cuinés, segons la versió d’aquest, donant-li una empenta i tirant-lo a terra.

Notícies relacionades

Amb Dakota reunida amb tots els seus companys a excepció de Colate, a causa de la seva evacuació, el programa va mostrar el vídeo de la baralla. En la seqüència es va poder apreciar que l’empresari va provar d’apartar amb el seu cos l’exparticipant d’‘Hermano mayor’, mentre que aquesta va reaccionar amb una lleu empenta que va desequilibrar el seu contrincant. Després de la caiguda de Colate, Dakota es va defensar a l’instant: “No li he pegat, ha caigut”.

Jorge Javier: “"No es poden arribar a certs extrems”

Després de veure les imatges, Jorge Javier va comunicar la decisió de l’organització del programa: “No s’aprecia una agressió violenta de Dakota cap a Colate. Hi ha un forcejament entre tots dos previ, durant i posterior a la caiguda”. No obstant, en nom de la direcció, el presentador li va donar un toc d’atenció a Dakota: “No es poden arribar a certs extrems, ni físics ni verbals. Et demanem, sisplau, que evitis certs comentaris i expressions”.