Les 'Señoras del (h)AMPA' també arrasen a les xarxes: "És una barreja explosiva"

La nova sèrie de Telecinco, a més de liderar en audiències, ha aconseguit bones crítiques per part dels usuaris a les xarxes socials

senoras-del-hampa

senoras-del-hampa

3
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

'La que se avecina' es va acomiadar la setmana passada de Telecinco i la cadena tenia la missió de mantenir els grans resultats que aconsegueix la comèdia creada pels germans Caballero. I ho ha aconseguit. 'Señoras del (h)AMPA', la gran aposta de Mediaset per a la temporada estival en el terreny de la ficció, va arrasar ahir a la nit en la seva estrena amb un espectacular 20,9% de quota de pantalla i 3 milions d’espectadors.

Però l’èxit de la sèrie no es redueix només a aquesta dada, ja que les crítiques a les xarxes socials durant l’emissió del primer capítol no han pogut ser més positives. Els usuaris de Twitter han coincidit que 'Señoras del (h)AMPA' és un dels grans encerts de Telecinco i han destacat el treball de l’elenc d’actrius, compost per noms com Malena Alterio, Toni Acosta, Nuria Herrero i Mamen García.

Notícies relacionades

'Señoras del (h)AMPA', premiada amb el MIPDrama Buyers Coup de Coeur del MIPTV de Cannes, ha convençut els espectadors pel seu humor negre, irreverent i fins i tot extravagant, tal com assenyala un dels usuaris que va estar pendent de l’estrena. El guió, que molts l’han trobat semblant al segell de Pedro Almodóvar i Álex de la Iglesia, ha sigut valorat com un altre dels punts forts de la sèrie.

Si bien las redes han aprobado con nota el primer capítulo de 'Señoras del (H)AMPA', la mayoría han mostrado su descontento por la excesiva publicidad y los constantes cortes para los anuncios.

Temes:

Telecinco