TORNA EL MÍTIC CONCURS

Juanra Bonet ja posa com a presentador de la tornada de '¿Quién quiere ser millonario?'

El comunicador es posarà al capdavant de la sèrie d'especials que prepara Antena 3 per commemorar l'aniversari del format

juanra-bonet

juanra-bonet

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Antena 3 ha confirmat aquest dijous que Juanra Bonet es convertirà en el nou presentador de '¿Quién quiere ser millonario?'. El mític concurs tornarà a la cadena principald’Atresmedia  amb una sèrie d’entregues especials per celebrar el 20è aniversari de l’exitós format internacional, que va néixer a la britànica ITV el 1998 i que des d’aleshores ha estat adaptat a més de 120 països.

Amb aquest nou encàrrec, Bonet es posiciona com un dels rostres amb més pes en el grup de San Sebastián de los Reyes, on a més d’exercir com a copresentador de 'La voz' des del ‘backstage’, presenta diàriament l’exitós '¡Boom!'. Amb la confirmació oficial de la posada en marxa de '¿Quién quiere ser millonario?', Atresmedia ha compartit, a més,la primera imatge del comunicador al plató del concurs.

Els espectadors tindran l’oportunitat de reconèixer alguns dels concursants d’aquests especials de ‘¿Quién quiere ser millonario?’, ja que per commemorar el seu naixement, pel programa hi passaran alguns dels participants més destacats de la història dels concursos a Espanya.

La història del format a Espanya

Notícies relacionades

'¿Quién quiere ser millonario?' va arribar a Espanya el 1999 de la mà de Telecinco i sota la marca '50x15' amb Carlos Sobera com a presentador. El 2001 es va acomiadar de l’audiència i el 2005 va tornar a la televisió després que Antena 3 es fes amb els drets del format. El basc va tornar a posar-se al capdavant del programa fins al 2009, quan va ser substituït per Antonio Garrido.

Ara, Bonet agafarà el relleu de Núria Roca, la presentadora de l’última versió del 'millonario' al nostre país, emesa el 2012 a les sobretaules de La Sexta sense èxit d’audiència.