SUPERA EL REPTE

Susanna Griso dona sang en directe: "Tinc pànic a les agulles"

La presentadora d''Espejo públic' va abandonar aquest dimarts el plató per acudir a un autobús de donació

susanna-griso

susanna-griso

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Susanna Griso va abandonar aquest dimarts el plató d’'Espejo público' per mostrar el seu costat més solidari. Després de ser desafiada pel president del Govern andalús, Juanma Moreno, la presentadora del magazín matinal d’Antena 3 es va dirigir a un autobús de la Creu Roja situat a Alcobendas per donar sang en directe.

Ajaguda en una de les lliteres del vehicle de donació, Griso compartia la seva alegria després de ser apta i poder participar: "Pensava que com que sempre tinc la tensió una mica baixa i de vegades estic una mica anèmica, potser no podia". "M’han fet aquí una punxada i l’hemoglobina la tinc perfecta", va confirmar la periodista, que va reconèixer que té "pànic a les agulles".

Notícies relacionades

"Nom’ha fet gens de mal, la infermera m’ha punxat molt bé i això que sentia molta responsabilitat", va compartir Griso amb l’audiència del seu programa.

Minuts després, la presentadora d’'Espejo público' va desafiar tres dels seus companys perquè anessin a donar sang: Sandra Golpe, Manu Sánchez Gonzalo Bans. "Jo també us estimo. Ara mateix estic marejat, m’estic posant malalt, però accepto el repte", va assegurar amb humor el presentador d’esports.