TENSIÓ A PLAYA UVA

Dakota i Fabio s'enfronten a 'Supervivientes': «Em vols provocar i no ho aconseguiràs»

Els dos concursants han protagonitzat una violenta topada pel repartiment del sedal per a la pesca

dakota-fabio

dakota-fabio

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Playa Uva ha sigut l’escenari d’un nou i acalorat enfrontament entre Fabio Dakota. Els dos ‘supervivents’ han acabat entre crits i insults després que l’exparticipant d’‘Hermano mayor’ es queixés del repartiment del sedal per a la pesca. “Puc opinar el que em vingui de gust”, li va etzibar al model, que va intentar donar explicacions sense convèncer la seva companya. “Baixa’t els fums amb mi”, va afegir Dakota propiciant la discussió.

“Parles malament i tractes malament la gent”, va deixar anar Fabio, que va destacar que “la gent no és tonta”. “La gent no és tonta, per això te n’aniràs dijous al puto carrer”, va replicar una Dakota que es va encendre encara més quan el seu contrincant va posar a la discussió l’opinió que Mahi i Oto tenien sobre ella: “¿Qui ets per ficar-los? L’Oto i la Mahi, quan se n’han anat, han dit que soc una gran persona. De tu no han dir res”. 

Lluny de tranquil·litzar-se, Dakota es va aixecar i es va encarar amb Fabio: “Cago en déu. ¿De què cony vas? ¿De què collons vas tu? No em toquis els collons que tinc per a tu i per a qui vingui després de tu. ¡No parlis més amb mi!”. “¿Em vols pegar?”, li va preguntar l’argentí a la supervivent, que tenia clares les intencions del seu company de concurs: “¿Em vols provocar? Doncs no ho aconseguiràs, ets un fantasma”.

Dakota segella la pau amb Fabio

Notícies relacionades

Quan la reconciliació semblava impossible, Dakota va explicar davant d’Omar i Albert que l’havia molestat que Fabio digués que ha tractat malament tots els concursants i va reconèixer la seva part de culpa: “Se me’n va la boca, però m’està provocant”. Finalment, va ser la primera en fer el primer pas abans de fondre’s en una abraçada amb ell: “No soc rancorosa, fora d’aquí no recordaré res, ni amb Violeta”.

Després de l’abandonament forçós de Violeta per motius de salut, l’expulsió d’aquest dijous serà cosa de tres. Tant Fabio com Dakota es troben a la corda fluixa al costat de Mónica Hoyos i un d’ells s’acomiadarà de Playa Uva.