LA 'PRINCESA' ES CASA

Telecinco es bolca amb la seva 'princesa del poble'. Així serà la cobertura del casament de Belén Esteban

La guanyadora de 'GH VIP' es casarà aquest dissabte per segona vegada en la vida, i Telecinco dedicarà la totalitat de la seva programació a l'enllaç

bodabeln

bodabeln

1
Es llegeix en minuts
Adrià Gallego

Després de Pilar Rubio i Sergio Ramos li arriba el torn a Belén Esteban. La ‘princesa del poble’ es casarà aquest mateix dissabte, i Telecinco està preparant una cobertura especial perquè els fidels seguidors de la col·laboradora de ‘Sálvame’ no es perdin el més mínim detall de la cerimònia.

La primera a connectar amb el casament de Belén i Miguel serà María Patiño des de ‘Socialité’.La periodista, encara que està convidada a la celebració, presentarà l’espai com cada dissabte, ja que es dirigirà a la finca on se celebra l’enllaç una vegada hagi acabat el programa.

El seguiment de l’esdeveniment continuarà a la tarda a ‘Viva la vida’,com ja es va fer amb el casament de Pilar Rubio i el futbolista dissabte passat, que va aconseguir portar el programa a rècord d’audiènciaEmma García conduirà com sempre l’espai que en aquesta ocasió analitzarà totes les imatges i informacions que es filtrin sobre la cerimònia.

Notícies relacionades

La incògnita és qui estarà dirigint el magazín de les tardes del cap de setmana, ja que el seu actual director, Raúl Prieto, serà el padrí de Belén Esteban en el casament.

A la nit ‘Sábado Deluxe posarà la cirereta al pastís amb un programa dedicat a l’enllaç de la seva col·laboradora i Miguel Marcos. L’espai estarà presentat per Jorge Javier Vázquez, tal com ha avançat fórmulatv, i tot i que Vázquez evidentment serà present en el casament, tornarà per presentar la versió nocturna de ‘Sálvame’ i explicar de primera mà a l’audiència tots els secrets del que és el casament més esperat de l’any.