CONTINUA SENT CONCURSANT

Violeta informa del seu estat de salut després de ser evacuada de 'Supervivientes' per motius mèdics

L'ex-'tronista' va haver de ser atesa per l'equip mèdic durant la gala de dijous

violeta

violeta

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Violeta va haver de ser evacuada dijous passat durant la gala setmanal de 'Supervivientes' a causa d’un fort mal d’estómac. I aquest diumenge, la concursant va poder parlar en directe amb Jordi González per tranquil·litzar els seus familiars i seguidors sobre el seu estat de salut. "Estic esperant resultats per saber si puc continuar o no", va revelar a través d’una connexió telefònica. 

Tal com va confirmar el presentador, Violeta continua sent concursant de ple dret tot i que estarà sota supervisió mèdica fins que estigui completament recuperada. "Estic molt millor, el metge i tots els membres de l’equip m’han tractat molt bé", va assegurar l’ex-’tronista’, que vol seguir al ‘reality’ fins al final: "Vaig saltar en helicòpter i vull arribar a Madrid de la mateixa manera, espero estar bé com més aviat millor".

Com que Violeta va haver de ser evacuada per l’equip mèdic a la meitat de la gala de dijous, Jordi González li va comunicar que és una de les candidates a l’expulsió juntament amb Mónica HoyosDakota i Fabio. Després de conèixer el planter de nominats, va reconèixer que té "por" del que pugui passar dijous. "Com que sempre estic feta a la idea que me’n puc anar, tant me fa", va reconèixer amb la veu entretallada.

Comunicat de l’organització als concursants

Notícies relacionades

Durant un dels dies en què Violeta ha estat sota observació mèdica, Dakota va discutir amb Fabio perquè, segons ella, podria estar rebent més menjar que la resta de concursants. No obstant, Jordi González va llegir ahir un comunicat per negar qualsevol tipus de tracte de favor cap a la 'viceversa'.

"Sempre que un concursant surt de la platja per motius mèdics o perquè s’hi estigui replantejant la seva participació, se’ls dona una ració de menjar similar a la que teniu a la platja: 50 grams d’arròs, 100 de proteïna i coco. Quan algú està sota tractament, la dieta està conforme a les necessitats", va assegurar el presentador.