VA REBUTJAR L'OFERTA

Willy Bárcenas revela a 'El Hormiguero' el caixet que li van oferir per participar en 'Supervivientes'

El líder del grup Taburete ha confessat en el programa de Pablo Motos que va rebre una oferta per concursar en el 'reality show' de Mediaset

willy-barcenas

willy-barcenas

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Willy Bárcenas i Antón Carreño van acudir ahir a la nit per divertir-se a‘El hormiguero’ hormiguero’ en representació de Taburete. Els convidats van xerrar amb Pablo Motos i no van tenir cap objecció a l’hora de respondre tota mena de qüestions que van anar més enllà de la música, com ara la relació que té actualment el líder del grup musical amb el seu pare, l’extresorer del PP Luis Bárcenas, o fins i tot l’oferta econòmica per la qual es va plantejar participar a ‘Supervivientes’.

“Has dit que els diners no són el més important perquè, si no, hauries acceptat l’oferta que et van fer per anar ‘Supervivientes’. Explica’m això, perquè ara estaries barallant-te amb la Pantoja per llepar un grill”, va fer broma el presentador. No obstant, Willy va dir que ja li van proposar fa anys, quan Taburete encara no existia: “Hauria anat només com a fill de Bárcenas”.

“No volia fer-me un nom amb això, no volia la fama perquè mai l’he buscat. Hem començat a fer cançons, les hem tocat, gravat i de sobte ha arribat l’èxit amb una cosa que ens encanta. No volia la fama per la fama”, va assegurar el líder del grup musical, que va revelar la quantitat de diners que li van posar sobre la taula perquè acceptés participar en el ‘reality show’.

Notícies relacionades

“La veritat és que sí que em van oferir molta pasta, i en aquell moment estava ‘pelat’. No negaré que m’ho vaig pensar, perquè sí, perquè t’escalfen amb les xifres”, va assenyalar Willy, que davant de la insistència de Motos va acabar confessant que el sou a l’illa dels famosos hauria sigut superior als 15.000 euros setmanals

Sobre la relació que manté actualment amb el seu pare, que va qualificar com a “molt bona”, Willy va assegurar que és “la mateixa de sempre”. “El vaig a veure sempre que puc, mínim dues vegades al mes. Tenim una relació de pare i fill. Ni exculpo ni deixo d’exculpar, només dic que ha pagat per molts que encara no ho han fet”, va deixar caure el cantant.