TIERRA DE NADIE

'Supervivientes': el públic salva Colate i Miriam s'acomiada de Carlos Lozano

La gala d'aquest dimarts va acabar amb la salvació del conegut empresari, el màxim rival d'Isabel Pantoja en el concurs

colate-miriam-carlos

colate-miriam-carlos

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Nova clatellada per a Isabel Pantoja a 'Supervivientes'. El seu màxim rival en el concurs, Colate, va ser ahir a la nit el nominat que més recolzament va rebre del públic i, per tant, es va deslliurar de l’expulsió que tindrà lloc a la gala del pròxim dijous. Durant la cerimònia de salvació, Lara Álvarez va revelar la bona notícia per a l’empresari que, no obstant, no li va fer cap gràcia a la cançonetista.

Com cada dimarts, la presentadora va pujar els nominats a una barca i va anar tallant les cordes dels concursants que continuen en perill: Mahi, Fabio i Mónica Hoyos. Un d’ells serà desterrat al palafit en el qual actualment habita Chelo García Cortés, però a més, la plataforma rebrà un tercer expulsat coincidint amb l’esperada unificació dels campaments. Una vegada allà, el trio de supervivents s’enfrontarà al televot i un d’ells abandonarà definitivament l’aventura per posar rumb a Espanya.

El comiat de Carlos i Miriam

'Supervivientes: tierra de nadie' va mostrar també les imatges del romàntic comiat entre Carlos Lozano i Miriam Saavedra. Les platges d’Hondures han servit com a escenari per a la reconciliació entre l’exconcursant i la ‘fantasma del passat’, que ja ha finalitzat la seva missió en el concurs.

Notícies relacionades

"Ella es penedeix molt del que ha fet, i jo soc molt pesat també recordant-li sempre el mateix. Crec que he d’oblidar i si vull estar amb ella he de començar de zero", va reconèixer Carlos davant de les càmeres del ‘reality’. Abans de pujar a la barca, li va fer un petó de comiat i va afirmar que "ha valgut la pena". "S’ha acabat tota la tonteria de discutir", va afegir el comunicador.

Miriam, de tornada al campament, va informar les seves companyes de com havia sigut el seu adeu a Carlos. "Hem tingut una conversa i hem arribat a bon terme. S’ha disculpat amb la meva mare i amb mi, que és el que més m’importava," va revelar.