ÚLTIM CAPÍTOL

Així es va acomiadar 'Allí abajo' dels espectadors després de cinc temporades a Antena 3

La comèdia protagonitzada per Jon Plazaola i María León va posar punt final a les seves aventures a la cadena d'Atresmedia

alli-abajo

alli-abajo

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Amb cinc temporades a la seva esquena, 'Allí abajo' va emetre ahir a la nit el seu últim capítol a Antena 3. La comèdia produïda per Plano a Plano, que des de la seva estrena el 2015 ha aconseguit fer-se un lloc en la història de la ficció espanyola per mèrits propis, es va acomiadar dels espectadors amb un episodi final en el qual tots els personatges es van unir per recuperar la clínica Híspalis.

Després que els socis de Wan decidissin vendre la seva part del negoci, la Carmen va mostrar el seu interès a comprar-la però necessitava recaptar una important suma diners per poder fer-ho. Tot i que al principi la proposta no va ser presa gaire seriosament pels seus amics, les circumstàncies van canviar i la Irene i el Jozé van organitzar el seu casament immediatament i aconseguir d’aquesta forma els diners.

Quan la Carmen ja estava a punt d’aconseguir la xifra que necessitava, els socis de Wan li van donar la pitjor de les notícies: la venda havia ascendit fins als 150.000 euros. Desesperada, la protagonista va optar per la via més emotiva per fer-los veure tot el que la clínica significava per a ella: "Per a vostès és simplement un negoci, però per a mi no. Aquí va néixer la meva filla, he vist com li han crescut les dents i m’he enamorat amb bogeria".

Un al·legat que no va servir de res, i per això la Carmen va decidir centrar-se en el casament dels seus amics. No obstant, els problemes no s’havien acabat i el magnat xinès va aparèixer a la celebració per començar a aixecar l’‘Almazara’. Després d’unes paraules de la seva filla Jin, Wan va decidir donar el seu braç a torçar i es va comprometre a buscar una alternativa per a perforar sense fer malbé l’ ‘Almazara’.

Notícies relacionades

Després de solucionar aquest problema, l’Iñaki va anunciar que havia aconseguit recaptar els diners per comprar l’Híspalis després de vendre el Kaia: "Tots van anteposar les seves famílies als negocis". Una decisió que va escandalitzar la quadrilla, que va quedar més tranquil·la al conèixer que la compradora era la Gotzone: "Torno a Donosti. Us prometo que em cuidaré del Kaia com si fos el meu fill, com es mereix."

Com a colofó final, Iñaki sorpendió a Carmen amb una petició de matrimoni. "Potser et sembla una cursileria, però he portat això", va deixar anar el protagonista mentre li posava l’anell. "Doncs sí, em sembla una cursileria, però la cursileria més bonica del món", va contestar ella.