JA DISPONIBLE

Qui és qui a 'Hierro', l'esperat 'thriller' de Movistar+ amb Candela Peña

La primera temporada de la ficció ja està disponible al catàleg de la plataforma

hierro

hierro

3
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els espectadors de Movistar+ ja poden disfrutar de 'Hierro', el nou thriller original de la plataforma protagonitzat per Candela Peña i Darío Grandinetti. El pes de la sèrie recau en els aclamats actors, que donen vida a dos personatges amb personalitats molt diferents: la jutge Candela Montes i Díaz, el principal sospitós de l’assassinat del Fran, un noi d’El Hierro que apareix assassinat el mateix dia del seu casament.

Un punt de partida que donarà lloc a una trepidant investigació en la qual s’hi veuran involucrats els amics i familiars del Fran, que s’anava a casar amb la filla de Díaz. Per demostrar la seva innocència, el misteriós personatge interpretat per Grandinetti intentarà buscar pel seu compte l’assassí, utilitzant uns mètodes completament diferents dels de la jutge que acaba d’arribar a El Hierro.

L’illa es convertirà en un personatge més al llarg dels vuit capítols de la sèrie, produïda per Movistar+ en col·laboració amb Portocabo, Atlantique Productions i ART France. A més de Peña i Grandinetti, 'Hierro' compta amb un ampli elenc de joves promeses canàries com Kimberley Tell, Saulo Trujillo Tania Santana

Els protagonistes de 'Hierro'

Candela Peña és Candela Montes, una jutge poc convencional i de fort caràcter que és destinada a El Hierro com a càstig pel seu comportament heterodox. Està acostumada a bregar amb els problemes sense queixar-se, com quan es va quedar sola per criar el seu fill Nico, la greu malaltia del qual ens mostra el seu costat més humà i vulnerable. Fins ara no havia patit una sanció tan dura i això fa que senti l’illa com una presó.

A més, tot just arriba s’enfronta a un assassinat la investigació del qual apunta a un sospitós que tots creuen culpable: Díaz, un empresari fosc que no es portava bé amb la víctima.

Darío Grandinetti és Díaz, un tipus dur, acostumat a agafar dreceres i a sortir-se amb la seva, algú a qui és millor no fer enfadar. El Hierro va ser el lloc que va triar per fugir del seu passat i, malgrat que no el volen a l’illa hi ha arrelat al costat de la seva dona, la seva filla i, per descomptat, els seus tèrbols negocis. Quan apareix el cadàver del Fran es converteix en el principal sospitós, ja que la seva relació amb la víctima era pèssima.

El Fran s’anava a casar amb la seva filla Pilar i aquesta era una expectativa que el posava furiós. A El Hierro tots estan convençuts que és culpable. Fins i tot la seva filla. És detingut, empresonat i es converteix en el culpable perfecte.

Kimberley Tell és la Pilar, filla de Díaz i nòvia de l’home assassinat la vigília del seu casament. És una noia capritxosa, malcriada i acostumada que el seu pare satisfaci els seus desitjos. Alex Zacharias es posa en el paper del Fran, un jove ambiciós i sense escrúpols. Mai deixava passar una bona oportunitat i no dubtava a utilitzar tothom que tingués a prop.

Notícies relacionades

Saulo Trujillo interpreta el Daniel, que porta una vida monòtona com a forner. Un treball rutinari, exigent i molt allunyat dels seus somnis. Sota el seu aspecte tranquil i tímid hi batega una profunda insatisfacció, una ràbia que acaba per traduir-se en violència contra si mateix. Tania Santana és la Idaira, que té una mà especial amb els nens i connecta a l’instant amb Nico, el fill malalt de Candela, i amb la mateixa jutge.

Antonia San Juan també participa a 'Hierro' com a Samir, una dona ambiciosa i controladora que es va casar amb un narcotraficant libanès, assassinat per una venjança. La Samir va decidir continuar amb l’ofici i va arribar a un acord amb Díaz per a la distribució de la mercaderia.