MÉS PERIODISME

TV-3 es planteja competir amb Antonio García Ferreras amb el seu propi 'Al rojo vivo'

Antonio García Ferreras marca tendència i TV-3 ja està buscant al seu alter ego català, de moment el favorit és Ricard Ustrell

ricardustrell

ricardustrell

1
Es llegeix en minuts
Adrià Gallego

És tal la repercussió i el prestigi que ‘Al rojo vivo’ està adquirint al món del periodisme que TV-3 ja està preparant la seva pròpia versió. S’emetrà de dilluns a divendres de les 12 h a les 14 h, just després d’‘Els matins’, a la franja que actualment ocupa ‘12-14’, el bloc informatiu que emeten simultàniament TV-3 i 324.

El nom que més sona per presentar aquest nou magazín d’actualitat és Ricard Ustrell, segons informa Ara. De nou TV-3 confiaria en el jove periodista per a una aposta important de la cadena, com ja va fer el 2017 confiant-li ‘Preguntes Freqüents’ o el 2018 escollint-lo per conduir ‘Quatre gats’. L’objectiu de la televisió pública catalana és que Ustrell converteixi el nou espai del migdia de TV-3 en un programa d’autor, igual que fa Ferreras amb ‘Al rojo vivo’.

Notícies relacionades

El format es basarà en una anàlisi de l’actualitat però sempre donant més prioritat a les connexions en directe que al debat polític al plató. Tot i que tot sembla indicar que el projecte tirarà endavant, encara ha de ser aprovat pel consell de govern de la CCMA (Comisió Catalana de Mitjans de Comunicació).

Arriba la versió d’‘ARV’ i se’n va ¿’Esport club’?

El comitè d’empresa de Televisió de Catalunya denuncia que “se’ls va dir que per poder fer el nou programa del migdia, un dels dos programes d’Esport 3, ‘Esport club’ o ‘El club de la mitjanit’, havia de quedar ‘completament afectat’. I s’ha escollit ‘Esport club’”. Els responsables del comitè creuen que és‘exagerada’  la mesura de cancel·lar un espai de tant recorregut “per engegar un programa que no saben si funcionarà”.

Temes:

TV-3