FORMAT D'ESQUETXOS

Santiago Segura presentarà 'Hoy, no mañana', nou programa de TVE dirigit per José Mota

El nou espai que prepara la televisió pública comptarà amb imitadors, monologuistes i actors còmics entre el seu equip

santiago-segura

santiago-segura

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

TVE ha anunciat aquest divendres la posada en marxa d’'Hoy no, mañana', el seu nou programa dirigit per José MotaSantiago Segura serà l’encarregat de posar-se al capdavant d’aquest format produït per Nueva Línea, que s’emetrà a La 1 i que mostrarà a l’espectador una singular i esbojarrada visió del món a través d’una sèrie d’esquetxos protagonitzats per cares molt conegudes.

L’equip del programa està format per imitadors com Raúl Pérez, Javier Quero, Federico de Juan, Max Marieges o Leticia López, capaços d’encarnar tots els personatges coneguts d’Espanya i fins i tot d’altres parts del món, tal com destaca TVE en una nota. També hi haurà monologuistes com Comandante Lara, Mago More, Agustín Durán o Marta González de Vega.

Entre els actors de comèdia destaquen noms tan populars com Paco Collado ‘El Aberroncho’, Sayago Ayuso, Maribel Salas, Iker Galartza o Andoni Agirregomezkorta, entre d’altres. També intervindran com a personatges recurrents Isidro Montalvo (el ‘coach de la chincha”) i el youtuber Salva.

Notícies relacionades

Santiago Segura donarà pas als esquetxos amb el seu particular estil. A vegades aquestes transicions seran breus intervencions d’humoristes amb petits monòlegs, a tall de separadors.

Així serà 'Hoy, no mañana'

Els esquetxos donaran una àmplia visió del que passa al món d’avui, fins i tot del que podria passar i del que mai passarà. Tot això des de l’àmplia perspectiva de l’humor més directe i familiar: paròdies de programes i sèries de televisió, els esforços dels polítics per conquerir el poder, la influència de les xarxes socials, els nous models socials i econòmics, les relacions entre homes i dones o les notícies més importants de l’any en tots els àmbits. 

Temes:

TVE