A 'SUPERVIVIENTES'

Isabel Pantoja confirma la seva reconciliació amb Chelo García Cortés: "He recuperat una amiga"

Després d'haver estat set anys sense contacte, el 'reality show' de supervivència ha aconseguit que la tonadillera i la periodista recuperin la seva amistat

chelo-isabel-pantoja

chelo-isabel-pantoja

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després d’haver estat set anys sense veure’s, Isabel Pantoja i Chelo García Cortés es van retrobar a finals d’abril com a concursants de 'Supervivientes'. Tot i que la seva primera presa de contacte a Hondures va estar marcada per la fredor, la tonadillera i la periodista han anat recuperant la seva amistat amb el pas de les setmanes, però no va ser fins a la gala d’ahir a la nit quan van confirmar la seva reconciliació amb un comiat molt emotiu.

Chelo va perdre el seu duel amb Dakota i es va convertir en l’expulsada de l’audiència. Una decisió que va resultar ser un cop per a Pantoja, que va esclafir a plorar mentre es posava les mans a la cara. L’artista havia expressat minuts abans i per enèsima vegada el seu desig d’abandonar l’illa, motiu pel qual va compartir que la sortida de la seva amiga li semblava "injusta". "Me cambiaría ahora mismo por ella", aseguró.

Pantoja: "He deixat enrere els moments difícils"

Notícies relacionades

Aprofitant la situació, Jorge Javier Vázquez li va preguntar a Isabel pel significat que havia tingut per a ella el seu retrobament amb Chelo a Hondures. "Al principi va ser fred, però dia a dia he anat recuperant aquesta amiga que ha estat amb mi durant 30 anys o més, des que vaig començar a cantar. He deixat enrere els moments difícils, els moments dolents, per a mi ha sigut el meu recolzament", va expressar entre llàgrimes i visiblement afectada.

En aquell moment, la col·laboradora de 'Sálvame' es va acostar a Pantoja i totes dues es van fondre en una emotiva i forta abraçada mentre el públic al plató esclatava en aplaudiments. "Estaràs bé, aguantaré al palafit", li va prometre l’expulsada a la seva amiga. Finalment, el pronòstic de Chelo es va complir i li va guanyar la batalla del televot a Carlos Lozano, i es va convertir d’aquesta forma en la nova pirata oblidada.